Furubacken 14 / Kullö / Vaxholm

Friliggande familjevilla med ett högt och fritt läge på populära Kullö!

Slutpris
6 825 000 kr
Boarea
ca 150 kvm
Driftkostnad
46 150 kr/år
Tomtarea
643 kvm
Rum
7 rum (3-5 sovrum)
Såld
2020-01-15
Bostaden är såld!

Denna villa på Furubacken såldes av oss 2020-01-15. Se alla våra försäljningar i Vaxholm samt även på Furubacken

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kullö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en fantastisk villa i fint skick på barnvänliga Kullö! Här bor du i en ljus och välplanerad bostad med fantastiska fönsterpartier och en härlig rymd, fina sällskapsytor, tre sovrum med möjlighet till fler, två helkaklade badrum, bastu, braskamin och inte minst - två uteplatser. Tre förråd och carport. Villan är tillbyggd och har ett extra loft som kan nyttjas som ytterligare ett sovrum.

Här bor du med ett fantastiskt läge på populära Kullö - med närhet till bra kommunikationer, badplatser, naturreservat, skola, förskola och till Vaxholms stadskärna. Optimalt läge för dig som pendlar in till Stockholms city, busshållplatsen är belägen endast ett par minuters promenad från bostaden och till innerstan tar det endast ca 40 minuter

Detta kan vara nålen i din höstack - missa inte chansen! Välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Kullö

Kullö är en tätort och ö i Vaxholms kommun och stadsdel i Vaxholm. På ön finns rester av den gamla Norrkulla gård som omvandlats till naturreservatet Kullö naturreservat, Vaxholms fjärrvärmeverk samt en handelsträdgård. På Kullö finns en ekostadsdel. Bostäderna är ekoanpassade och har producerats med stor hänsyn till befintlig miljö.

Restauranger och service

Från Kullö når man Vaxön via broförbindelse. På Vaxön finns ett flertal restauranger och caféer som serverar allt från husmanskost, pizza, indiskt, grekiskt, thailändskt och mycket mer. De flesta restaurangerna är belägna vid centrum och hamnen, men även mitt på ön finns en hel del att välja på. På ön finns två matbutiker - Coop och Ica. I centrum finns även övriga butiker såsom klädaffärer, leksaksaffär, färgaffär, inredningsbutiker, systembolag och annat. Vårdcentral, tandläkare och apotek finns. Vaxön har även en egen biograf.

Sport och fritid

Vaxön har en stor och fin ishall, idrottsplats, ett flertal båtklubbar, badplatser, camping och mycket mer. Många idrottsföreningar med olika inriktning gör det enkelt att sysselsätta sig på Vaxön. Här finns fina promenadstråk och motionsspår. På Kullö finns Kullö Naturreservat. Området är naturskyddat sedan 2004 och är cirka 28 hektar stort. Reservatet omfattar västra delen av Kullö med två höjder och öppen mark emellan. Reservatet består av barrblandskog med inslag av al, björk och gammal ek. Många träd är gamla och grova. I norr, väster och söder avgränsas naturreservatet av havet medan det i öster gränsar mot gamla åkrar och bebyggelse. Det är lättåtkomligt från sjön.

Kommunikationer

Vid väg 274 går bussar till Vaxön och Stockholms innerstad. Bussarna går ofta och du når innerstan på ca 40 minuter. Eller varför inte börja dagen med att ta skärgårdsbåten in till stan samtidigt som du kan äta din frukost och vara uppkopplad med fri Wi-Fi om du behöver? Från Vaxholms hamn går flera båtar som tar dig vidare ut i Stockholms skärgård.

Skolor och förskolor

På Kullö finns en fristående förskola som heter Söderkulla förskola (Pysslingen förskolor). Förskolan Söderkulla är belägen med närhet till havet, skogen och många grönområden. Den stora, kuperade gården bjuder in både yngre och äldre barn till utforskande, lek och samspel. På Vaxön finns fyra skolor samt ett flertal förskolor.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.