Västerängsvägen 3

Västerängsvägen 3

Slutpris

7 200 000 kr


Kullön— Vaxholm

Västerängsvägen 3


Slutpris
7 200 000 kr

Kullön— Vaxholm

Fin familjevilla om 140 kvm med havsutsikt på populära Kullön!

Äntligen finns chansen att förvärva en optimal familjevilla med havsutsikt på trevliga Kullön! Här bor du i en ljus och välplanerad bostad med fantastiska fönsterpartier och en härlig rymd, fina sällskapsytor, fyra sovrum, två badrum, braskamin och inte minst - två uteplatser. Lagom stor trädgård med gräsmatta och planteringar som ligger ostört mot allmänna gräsytor och havet. Närhet till bad-/båtplats, förskola/skola och goda kommunikationer till centrala Vaxholm och innerstan på endast 40 minuter. Båtplats kan köpas separat. Detta kan vara nålen i din höstack - missa inte chansen! Välkommen!


Boarea
ca 140 kvm
Driftkostnad
32 786 kr/år
Tomtarea
422 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2018-10-03

Mäklarhuset Varberg

Denna villa på Västerängsvägen såldes av oss 2018-10-03. Se alla våra försäljningar i Vaxholm samt även på Västerängsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.