Västerängsvägen 3 / Kullön / Vaxholm

Fin familjevilla om 140 kvm med havsutsikt på populära Kullön!

Slutpris
7 200 000 kr
Boarea
ca 140 kvm
Driftkostnad
32 786 kr/år
Tomtarea
422 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2018-10-03
Bostaden är såld!

Denna villa på Västerängsvägen såldes av oss 2018-10-03. Se alla våra försäljningar i Vaxholm samt även på Västerängsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kullön är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Äntligen finns chansen att förvärva en optimal familjevilla med havsutsikt på trevliga Kullön! Här bor du i en ljus och välplanerad bostad med fantastiska fönsterpartier och en härlig rymd, fina sällskapsytor, fyra sovrum, två badrum, braskamin och inte minst - två uteplatser. Lagom stor trädgård med gräsmatta och planteringar som ligger ostört mot allmänna gräsytor och havet. Närhet till bad-/båtplats, förskola/skola och goda kommunikationer till centrala Vaxholm och innerstan på endast 40 minuter. Båtplats kan köpas separat. Detta kan vara nålen i din höstack - missa inte chansen! Välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.