Frejs backe 6 / Yxlan- Alsvassen / Yxlan / Norrtälje

Yxlan- Alsvassen fritidshus med närhet till vattnet

Slutpris
1 775 000 kr
Boarea/biarea
44/18 kvm
Driftkostnad
7 400 kr/år
Tomtarea
2 673 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-05-17
Bostaden är såld!

Denna villa på Frejs Backe såldes av oss 2019-05-17. Se alla våra försäljningar i Yxlan samt även på Frejs Backe

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Yxlan- Alsvassen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med härligt läge på södra Yxlan ligger detta trevliga fritidshus. Altandäck under tak med utsikt mot vattnet. Hus med vardagsrum samt två sovrum. Tomten ligger högt vilket ger fin utsikt . Del av tomten är naturtomt i övrigt gräsmattor som lämpar sig väl för lek och spel kombinerat med perenner och en del träd. Fastigheten har också en gästhus med altan ( som idag är förråd) samt en snickarbod.

Ett underbart läge med närhet till vattnet (100 m) med badmöjligheter och möjlighet till båtplats ( båtplats via samfälligheten ingångskostnad 5000 kr) . Går man några minuters promenad mot väster finns här också en härlig badklippa med solnedgång.

Alsvassen ligger på södra Yxlan med närhet till fantastisk skärgård där man kan välja yttre- eller innerskärgård. Ett par kilometer bort ligger Vagnsunda och båtbryggor för Vaxholmsbolaget finns på Brokholmen och Södra bryggan i Vagnsunda. Till Alsvassen går buss 632 flera gånger dagligen. Gatukök och mindre livsmedelsaffär finns på Köpmanholm, välsorterad livsmedelsaffär på Blidö. Furusund har Värdshus och bensinmack (både bil och båt).

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.