Bråtorp 25

Bråtorp 25

Slutpris

1 695 000 kr


Bråtorp, Almunge— Almunge— Uppsala

Bråtorp 25


Slutpris
1 695 000 kr

Bråtorp, Almunge— Almunge— Uppsala

Charmigt hus i lantlig idyll!

Välkommen till denna lantlig idyll med utsikt över ängs- och hagmark och en glimt av sjön där det också finns badplats. Kanske blir morgondoppen de bästa under sommaren? På fastigheten finns utrymme för lek på den stora gräsmattan men för den som mer söker lugn och ro finns stora möjligheter till rekreation då det erbjuds odlingsmöjligheter i pallkragar och på tomten står även ett växthus. Tomten är så stor så det även skulle gå att anlägga ett potatisland!

Huset är charmigt och kan användas för både fritidsändamål eller permanentboende. Hallen är fint renoverad med vitmålad träpanel i kombination med ett grått modernt klinker. I den sociala delen finns kök, matplats och vardagsrum i en öppen planlösning och det är även här utgången till det inbjudande uterummet finns. Uterummet kommer antagligen snabbt bli ert favoritrum då ni kan uppleva tomten under alla årstider och väder. De två sovrummen är i bra storlekar och har båda synliga balkar som ger karaktär åt rummen. Badrummet är renoverat och har inretts med dusch samt mässingdetaljer.

På uppfarten finns plats för flertalet bilar. Fiber är indraget.

Almunge når ni på 18 minuter, Alunda på 19 minuter samt Gränby köpstad i Uppsala på 28 minuter. I Almunge finns mataffärer, restauranger, vårdcentral och apotek samt förskolor och skola. I närheten finns även populär golfbana och flertalet omtyckta badplatser, däribland Södersjön. Till Thuns och Faringe är det ca 4 km. I Faringe och Ekenäs är det sommartid möjligt att stiga på Lennakatten, den klassiska museijärnvägen i Uppland.

Här bor du i ett lantligt mycket givande läge med bra pendlingsavstånd till Uppsala, Arlanda och Stockholm.

Varmt välkommen att boka er visning!


Boarea
62 kvm
Driftkostnad
39 492 kr/år
Tomtarea
2 677 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2022-06-22

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på Bråtorp såldes av oss 2022-06-22. Se alla våra försäljningar i Almunge samt även på Bråtorp.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.