Länna Bosshus 41

Länna Bosshus 41

Slutpris

7 000 000 kr


Länna— Almunge— Uppsala

Länna Bosshus 41


Slutpris
7 000 000 kr

Länna— Almunge— Uppsala

Stor sjöfastighet i privat läge!

Välkomna till denna idyll belägen mellan Lännakatten och Långsjön. Här bor ni i ett privat och avskilt läge med vacker utsikt över sjön där det dessutom finns möjlighet till både bad och båtliv. Fastigheten från år 1909, med sina totalt 18 495 m² varav 8 815 m² vatten, har stora möjligheter beroende av era önskemål, kanske som rymligt fritidsboende för många eller ett lantligt permanentboende?

Boningshuset, som är en 1,5-plansvilla, erbjuder er en rymlig hall med trapp till det övre planet, ett stort renoverat kök (2021-2022) med både köksö, stor matsalsdel med eldstad och utgång till altan i skyddat läge, ett vardagsrum samt ett sovrum. Här finns också ett magnifikt badrum (2021-2022) med fantastisk utsikt från badkaret i mässing och ett tvättställ i marockansk stil! En trappa upp på det övre planet finns ett mysigt allrum med gott om förvaring i garderober samt ytterligare ett sovrum som är lättmöblerat tack vare sin storlek samt att det har en egen eldstad. På övre plan finns också en gästtoalett. Hela huset har kvar sin äldre charm med delvis synliga takbjälkar, synliga timmerväggar och gedigna trägolv. Tack vare väl valda tapeter (ytskikt 2021) och träpaneler ger det ytterligare känsla av den äldre tidsepoken.

Vidare på fastigheten finns ett mysigt gästhus med vedspis, en garagebyggnad med isolerad kontorsdel, en äldre lada och en bastu. Huset värms upp genom el/vedpanna med vattenburen värme, luftvärmepump samt med en öppen spis med kassett. På uppfarten till fastigheten finns plats för flera bilar samt även i garaget.

Det här måste upplevas på plats, kontakta mäklaren idag för att boka er visning!


Boarea/biarea
97/30 kvm
Driftkostnad
58 865 kr/år
Tomtarea
9 680 kvm
Rum
5 rum
Såld
2023-05-01

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på Länna Bosshus såldes av oss 2023-05-01. Se alla våra försäljningar i Almunge samt även på Länna Bosshus.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.