Sturegatan 18B

Sturegatan 18B

Slutpris

2 400 000 kr


Luthagen— Uppsala

Sturegatan 18B


Slutpris
2 400 000 kr

Luthagen— Uppsala

Optimalt planerad 2:a i hjärtat av Luthagen!

Välkommen till denna smakfullt renoverade 2:a med inbjudande balkong där eftermiddags- och kvällssolen kan avnjutas. Här bor du i en föreningen med låg belåning! I närheten av bostaden finns bl.a. Uppsala city, universitet och rekreation vilket gör Luthagen till den mycket attraktiv stadsdel att leva i.

Hallen erbjuder dig gott om förvaring och tack vare den stora garderoben med skjutdörrar i spegelglas får rummet rymlig känsla. Utöver den förvaring som erbjuds i garderoben finns även en klädkammare att tillgå, perfekt för säsongens olika ytterkläder och skor. Vardagsrummet är mittpunkten och härifrån nås både kök och den mysiga balkongen. Möblera efter eget behov men här finns plats för både matsalsgrupp och bekväm soffa. I köket lagar du enkelt mat och den snabba måltiden kan intas vid det mindre frukostbordet som ryms här. Längtar du efter ett sovrum med plats för en stor dubbelsäng blir du inte besviken och du har även möjlighet att placera tex en byrå i rummet. Sist men inte minst finns det fantastiskt fint inredda badrummet med golv i Carreramarmor samt kaklade väggar.

Hissen tar dig bekvämt ner till både garaget och tvättstugan som är belägen i samma byggnad. Till bostaden finns två stora förråd, ett på vinden och ett i källaren i skyddsrummet.

Bostadsrättsföreningen Mathilda har en mycket välskött ekonomi med 42 lägenheter i varierande storlekar (1-5:or), vilket banar väg för en stabil förening. Föreningen har en mycket låg belåning (2 452 kr/m²) vilket är en trygghet ifall ränteläget förändras i framtiden.

Att få möjligheten att bo i uppskattade Luthagen innebär för många hög livskvalitet. Här får du ett balanserat liv med natur, nöje, service och kommunikation alldeles in på knuten. Naturen och lugnet finner du kring Stabbygården och längs med hela Å-rummet. Uppsalas stadskärna finns inom gångavstånd eller nås genom att ta någon av bussarna som går in till centrum. Svårslagen service finner du vid Luthagens Livs som har en av stadens bästa charkavdelningar.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
51.2 kvm
Avgift
3 050 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns)
Såld
2022-09-21

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Sturegatan såldes av oss 2022-09-21. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Sturegatan.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.