Klippervägen 28 / Bredsand / Enköping

Exklusiv Fiskarheden villa i Bredsand med möjlighet till generationsboende eller uthyrning!

Slutpris
5 350 000 kr
Boarea/biarea
169/45 kvm
Driftkostnad
42 208 kr/år
Tomtarea
1 538 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2020-09-18
Bostaden är såld!

Denna villa på Klippervägen såldes av oss 2020-09-18. Se alla våra försäljningar i Enköping samt även på Klippervägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bredsand är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen hem till ett av Bredsands bästa lägen och ett enplanshus som borde passa såväl ung som gammal. Här kan du bo lyxigt men samtidigt ekonomiskt om man väljer att hyra ut lägenheten. När du kliver in i huset så öppnar det upp sig med kök och vardagsrum i en öppen planlösning med ryggåstak. Tre rejäla sovrum, allrum, tvättstuga med groventré och två badrum varav ett i direkt anslutning till "master bedroom". Tomten är stor och insynsskyddad och blandas av vacker stenbeläggning, gräsytor och skogstomt. Förberett för pool (vatten framdraget).
Flera altaner/uteplatser med infällda spotlight. Stort dubbelgarage med en vidbyggd lägenhet som passar perfekt som kontor, generationsboende eller för uthyrning.

Ett boende med ett stort mått av livskvalité

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.