Kornvägen 19

Kornvägen 19

Slutpris

4 030 000 kr


Ryssbo— Enköping

Kornvägen 19


Slutpris
4 030 000 kr

Ryssbo— Enköping

Mälarnära enplanshus med loft i vackra Bredsand!

Modern 1 ½-plansvilla byggd 2010 med klassiska färg- och materialval. Öppen planlösning med härlig rymd tack vare takhöjd upp till nock. Stora fönster ger en härlig känsla av ljus och rymd. Huset har en rymlig hall med gott om plats för ytterkläder och skor. Två bra sovrum, rymligt kök och ett vardagsrum som verkligen inbjuder till umgänge. Täljstenskaminen ger rummet extra mysfaktor och bra med extravärme. Det rymliga loftet kan enkelt göras om till två extra rum. Helkaklat badrum och praktisk tvättstuga.
Tomten är en liten oas med egen damm, växthus och vedbod. Bra insynsskydd, sol hela dagen och stor altan på ca 60 kvm. Låga energikostnader tack vare bergvärme. Närhet till Bredsands långa stränder (ca 800 m) och ca 6 km till Enköping. Huset ligger naturnära. Här har du tillgång till skog att plocka både blåbär och svamp i, och många fina promenadstråk. Här finns även plats för mycket lek och glädje för barn. Bredsands långa stränder kan avnjutas både för sol och bad på sommaren och skridskoåkning på vintern. Ett riktigt paradis som har mycket att erbjuda.
Välkomna på visning!


Boarea
126 kvm
Driftkostnad
24 088 kr/år
Tomtarea
1 121 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2020-08-05

Mäklarhuset Enköping

Denna villa på Kornvägen såldes av oss 2020-08-05. Se alla våra försäljningar i Enköping samt även på Kornvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.