Långtora 15

Långtora 15

Slutpris

4 230 000 kr


Långtora— Enköping

Långtora 15


Slutpris
4 230 000 kr

Långtora— Enköping

Mindre hästgård om ca 2,5 ha

Naturskönt belägen liten hästgård om ca 2,5 hektar med drygt 10 minuters bilfärd från Enköping och en timme från Stockholm. Gården har en fin arrondering med boningshus, ekonomibyggnader och stall på västra delen av fastigheten och hagmarken på östra delen ned mot ån. Boningshuset är en 1 1/2 plansvilla byggd 1976. Halva entréplan på boningshuset är omgjord till uthyrningsenhet eller generationsboende. Lätt att öppna upp om denna del inte önskas längre. Villan har en boarea om 210 kvm föredelat på 5 rum och dubbla kök. Rymliga uteplatser fördelade runt hela huset i alla väderstreck - så här finns en plats i solen från morgon till kväll! På gården finns flertal nyplanterade fruktträd (äpple, päron, plommon), bärbuskar, blomsterrabatter och odlingslådor. För barn och träningsentusiaster så finns lek- och utegym och gungställning som ingår i fastigheten. Gården har en vacker, vidsträckt utsikt över ägorna.
Stall med 3 boxar, uppvärmd sadelkammare, lösdrift/ligghall, hölada (f d garage) och mindre sommarstall. Flertal hagar iordningställda - delvis grusad vinterhage samt sommarhagar som sträcker sig ned till ån. Betes/hagmarken uppskattas till ca 1,3 hektar. Uteridbana med belysning belägen i direkt anslutning till stallet. Fastigheten har flertal ekonomibyggnader bl a uthus (f d drängstuga), uthus med pannrum, f d spannmålsförråd. Fiberanslutning.


Boarea
210 kvm
Driftkostnad
48 290 kr/år
Tomtarea
2.4966 ha
Rum
5 rum (4 sovrum)
Fastigh.bet
ENKÖPING LÅNGTORA-HÖGBY 1:12
Objekttyp
Gård
Inriktning
Mindre gård
Såld
2020-06-29

Mäklarhuset Enköping

Denna gård på Långtora såldes av oss 2020-06-29. Se alla våra försäljningar i Enköping samt även på Långtora.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.