Boglösa Ålsta 8 och 9

Boglösa Ålsta 8 och 9

Slutpris

4 800 000 kr


Grillby— Enköping

Boglösa Ålsta 8 och 9


Slutpris
4 800 000 kr

Grillby— Enköping

Gård med stor potential på 16 ha med två bostadshus!

Med stor charm och en bra arrondering har du äntligen tillfälle att förvärva denna fina gård om ca 16 hektar belägen utanför Enköping. Gården har mycket spännande historia men är nu i behov av en hjälpande hand för att återfå sin prakt. Endast 1 timmes bilfärd från Stockholm, 20 min till Enköping, 40 minuter till Västerås och 45 min till Uppsala. Här kan man enkelt pendla både via tåg eller via motorväg tack vare gårdens centrala läge. Gården fördelar sig på två bostadshus varav ett med 7 rum och det andra med 5 rum. Det finns även ett mindre gästhus.
Flera detaljer såsom spegeldörrar, kakelugn och snedtak som ger husen en äldre "lantlig" känsla. Bostäderna kan användas som generationsboende, hyras ut eller nyttjas för en stor familj.
Trädgården är lättskött med stora grönytor och stor inglasad altan under tak som förlänger årstiderna. Det finns även spabad och fristånde pool med pooldäck.
Det finns flera ekonomibyggnader med både en stor ladugård med delvis gjutet golv och högt i tak, ladugården kan man göra om till häststall om så önskas. Det finns även en maskinhall med delvis gjutet golv och flera andra praktiska förrådsbyggnader. Ett mindre stall finns med fyra boxar (passar mindre hästar). Gott om jaktmöjligheter och flera jaktlag i närheten.
Från gården kan man enkelt ta sig till Staxhammars klippbad. Koffsan, Bredsand eller Badbrygga vid Ön. Är man båtintresserad finns Veckholms ångbåtsbryggförening som man kan kontakta. Fina promenadstråk och upp till 6 mils snitslade ridvägar via ridvägar i Trögden.
I området kan barnen leka fritt med närhet till skola, förskola samt har mycket goda bussförbindelser. Vacker natur men ändå med närhet till allt vad staden har att erbjuda.

Välkommen till en gård som erbjuder stor potential!


Boarea/biarea
180/147 kvm
Driftkostnad
101 395 kr/år
Tomtarea
16.5057 ha
Fastigh.bet
ENKÖPING ÅLSTA 4:1
Objekttyp
Gård
Såld
2023-09-29

Mäklarhuset Enköping

Denna gård på Boglösa Ålsta såldes av oss 2023-09-29. Se alla våra försäljningar i Grillby samt även på Boglösa Ålsta.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.