Villberga Grillby 34 / Grillby / Enköping

Lantligt läge nära Grillby!

Slutpris
3 500 000 kr
Boarea
146 kvm
Driftkostnad
38 710 kr/år
Tomtarea
1 966 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2019-09-22
Bostaden är såld!

Denna villa på Villberga Grillby såldes av oss 2019-09-22. Se alla våra försäljningar i Grillby samt även på Villberga Grillby

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Grillby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Trivsamt boende och välskött fastighet precis i utkanten av Grillby med lantligt läge men med gång- och cykelavstånd till skola, affär och barnomsorg. Flaggan i topp med en underbar, kuperad tomt om ca 2000 kvm med fantastisk utsikt över naturskönt landskap. Den lummiga trädgården har en mångfald av perenner, prydnadsbuskar, träd och samtidigt en plan gräsmatteyta för bollspel, spring & lek. Villan är ett Björklidenhus byggt 2005 och 1 3/4-plan om 146 kvm fördelat på 6 rum och kök, varav 4 sovrum. Fina sällskapsytor med bl a vardagsrum med täljstenskamin, allrum med utgång till balkong och stort, helkaklat badrum med dusch och bastu. Fantastiskt fina uteplatser som är byggda runt 3/4-delar runt huset. Här finns plats för utegrupp på framsidan av huset, vid gaveln av huset är det plats för stort middagsbord vid pool- & relaxavdelning. Även uteplats på husets hela baksida samt balkong. Dubbelgaraget byggdes 2006 och har fjärrstyrd vipport. Trädgårdsförråd. Hönshus. Pendlarvänligt läge med snabb utfart på E18 och endast 45 minuters bilväg till Stockholm.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.