Börjegatan 54B

Börjegatan 54B

Slutpris

3 500 000 kr


Luthagen— Uppsala

Börjegatan 54B


Slutpris
3 500 000 kr

Luthagen— Uppsala

Välskött ombonad 4:a med balkong i populära Luthagen!

Här finns nu möjlighet att förvärva en mycket välskött 4:a i Luthagen med genomgående fina ytskikt såsom vackra parkettgolv och hemtrevliga tapeter.

Innanför ytterdörren möts man av en mysig och inbjudande hall som har plats för mindre möbler om så önskas. Köket som nås från hallen är i mycket gott skick och har ett karaktäristiskt nylagt schackrutigt golv och här har man moderniserat originalköket men bevarat originalsnickerier som man valt att nylackera. Kring matbordet i köket dukar man enkelt för 4-6 personer men man kan även välja att ha ett matsalsbord i vardagsrummets burspråk och inta måltiden där med sina gäster. I vardagsrummet finns också plats för soffan och tvn samt att det är här man når balkongen med lummig utsikt över gården. I de ca 95 m² ryms också tre generöst tilltagna sovrum i harmoniska färger och i det största finns plats för dubbelsäng samt gott om förvaring i både skjutdörrsgarderob och inbyggd originalgarderob. Sist men inte minst finns två våtutrymmen, ett större badrum med badkar samt en gäst-WC.

I omtyckta Luthagen har ni som boende det bästa av två världar - området är uppskattat för dess lugn men med city och stadens puls inom ett bekvämt avstånd. Det finns restauranger och livsmedelsbutiker i närområdet och det är goda kommunikationer med stads- och regionbuss för er som pendlar. Här är det nära till vackra promenadstråk längs Fyrisån, Stabbyskogen med gångvägar, upplyst motionsslinga och grillplatser samt flertalet parker i närheten, närmast ligger Tegnérparken som erbjuder plats för picknick och umgänge. För den som studerar ligger Ekonomikum på kort promenadavstånd från bostaden.

Varmt välkommen att boka visning!


Boarea
95.1 kvm
Avgift
4 129 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 3
Såld
2020-10-07

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Börjegatan såldes av oss 2020-10-07. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Börjegatan.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.