Ritargatan 1F

Ritargatan 1F

Slutpris

2 800 000 kr


Sala backe— Uppsala

Ritargatan 1F


Slutpris
2 800 000 kr

Sala backe— Uppsala

Ljus välplanerad 3:a med balkong i högt fritt läge!

Ytterst välplanerad och luftig lägenhet belägen högt upp i byggnad med hiss! Här kan ni njuta av varma sommardagar på balkongen som har ett fritt läge och är delvis väderskyddat tack vare balkongen ovan. Genomgående fina ytskikt och parkettgolv i hela bostaden.

Hallen välkomnar er med klinkergolv och ljusa väggar där förvaring finns i form av hatthylla samt dold förvaring i garderob. Vidare in i köket dras blicken vidare in mot den stora matplatsen som är som gjord för långa middagar i goda vänners lag! Här hittar ni också utgången till balkongen och under de varmare månaderna är det skönt att kunna öppna upp dörren och känna sommarbrisen inne i lägenheten. Köket är maskinellt utrustat med det ni kan tänkas behöva och är i övrigt neutralt vitt med detaljer i trä, lätt att kunna sätta sin egen stil! I vardagsrummet kan familjen samlas och här finns också möjlighet att öppna upp genom de större fönstren.. Två sovrum i bra storlek finns att tillgå samt ett kaklat badrum med egen tvättmaskin.

Flytta till en trevlig och ekonomiskt stabil HSB-förening där värme, vatten, bredband (100/100), kabel-tv (grundutbud) och stort vindsförråd ingår i månadsavgiften. Föreningen har tre tvättstugor varav en av dessa är belägen i samma trappuppgång som lägenheten. Andra gemensamhetsutrymmen som finns är innergården, sophus och tre cykelförråd på gården.

Bo i Brf Vinkelhaken som ger er direkt närhet till all tänkbar service i populära och växande Gränby köpstad. Här finns matbutiker, restauranger, shopping, apotek, frisörsalonger, systembolag, caféer, träningsanläggning med mer. I norra Salabacke har ni bra pendlingsmöjligheter med snabb åtkomst till E4:a, cykelavstånd till city och resecentrum. Fina strövområden i Källparken och Gränbyparken. Flertalet förskolor och skolor finns i närheten, bl.a. Kamomillens, Källparkens och Salabacke förskola samt Brantingsskolan, Liljeforsskolan, Gränbyskolan, Årstaskolan m.fl.

Med anledning av covid-19 håller vi endast bokade visningar, varmt välkomna!


Boarea
88 kvm
Avgift
4 594 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Såld
2021-06-15

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Ritargatan såldes av oss 2021-06-15. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Ritargatan.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.