Rosendalsvägen 12C

Rosendalsvägen 12C

Slutpris

2 085 000 kr


Södra Rosendal— Uppsala

Rosendalsvägen 12C


Slutpris
2 085 000 kr

Södra Rosendal— Uppsala

1:a med sovloft och högt i tak!

I lugnt läge i huset med fri utsikt från det magnifika fönsterpartiet hittar du denna 1:a med sovloft om ca 12 m². Tack vare loftet får ni en bra social yta där kök, matplats och vardagsrum samsas på de välplanerade kvadratmetrarna. Genomgående ljusa kulörer och ett fint parkettgolv i ek. Här bor du i en stabil föreningen och med en låg månadsavgift!

I bostadens hall har du gott om förvaring i garderober och under trappan bildas en naturlig plats för avhängning av ytterkläderna. Ståendes i hallen dras blicken inåt i lägenheten mot dess höga takhöjd som ger dig ett fantastiskt ljusinsläpp! Här inne finns köket som är väldigt yteffektivt och köksön maximerar förvaring, arbetsytor i kombination med två sittplatser. I vardagsrumsdelen går det utmärkt att möblera med en bekväm soffa och även ett matbord om du har behov. Uppe på det mysiga loftet placerar du med fördel en större säng och eventuellt extra förvaringsmöbler. Badrummet är självklart helkaklat och har tvättmöjligheter.

I Rosendal har du naturen precis runt hörnet, möjlighet till ett aktivt friluftsliv och samtidigt närheten till service och goda kommunikationer. Endast ett stenkast från bostaden finner ni omtyckta Stadsskogen som erbjuder härliga promenadstråk. Här kan ni öva på löpsteget, plocka svamp, vandra samt vintertid åka längdskidor i elljusspåret. En trevlig promenad bort finner ni även det omtyckta naturreservatet Hågadalen-Nåstens! För den ridintresserade finns ridvägar och på sommaren tar man sig lätt till Mälaren och Lyssnaängens badplats. Precis intill denna bostad finner ni tennis-, padel- och löparbana. I närheten finns även en omtyckt frisbeegolfbana. I området finns både en ICA butik samt en liten bit bort Hemköp. I brf Inspiration finns ett välutrustat gym i flera våningar. Via ett par minuters promenad nås busshållplats därifrån du enkelt tar dig runt i staden. Uppsala Science Park, Ångströmlaboratoriet, SLU samt Akademiska sjukhuset nås via en cykeltur på några få minuter.

Varmt välkommen att boka din visning!


Boarea
32 kvm
Avgift
1 535 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
4 av 6 (Hiss finns)
Såld
2022-03-22

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Rosendalsvägen såldes av oss 2022-03-22. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Rosendalsvägen.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.