Kungsängsesplanaden 4b

Kungsängsesplanaden 4b

Slutpris

4 775 000 kr


Industristaden/Kungsängen— Uppsala

Kungsängsesplanaden 4b


Slutpris
4 775 000 kr

Industristaden/Kungsängen— Uppsala

Yteffektiv 4:a med två badrum och balkong i söderläge med fri utsikt!

Nu finns möjlighet för er att köpa en smart planerad 4:a med två badrum, vinkelbalkong med fri utsikt och med vy mot Fyrisån! Genomgående har bostaden fina ytskikt med målade väggar, ekparkett och klinkergolv.

Lägenheten erbjuder vardagsrum och kök i en trivsam öppen planlösning och med utgång till balkongen från matplatsen. Tack vare de stora fönsterpartierna får ni ett fantastiskt ljusinsläpp och gör den sociala ytan väldigt inbjudande. Köket är klassiskt inrett och tilltalar de flesta med sina vita luckor och neutrala bänkskiva i stenimitation. I vardagsrummet möblerar ni med er favoritsoffa eller annat önskat möblemang och intill ligger ett av sovrummen medan de övriga två sovrummen ligger med fönster mot den lugna innergården. Master bedroom har en rymlig skjutdörrsgarderob där ni utan tvekan får plats för alla era kläder och accessoarer. I hallen finns det även där gott om förvaring i form av en klädkammare och ytterligare en skjutdörrsgarderob. Utöver detta finns två helkaklade badrum där ett är inrett med dusch och det andra med badkar samt tvättmaskin och torktumlare. Skönt att kunna tvätta hemma och slippa boka tvättid!

Det stadsnära läget ger tillgång till härliga promenadstråk utmed Fyrisån, naturreservatet Kungsängen och vår vackra stadspark. Som boende på Kungsängsesplanaden bor ni centralt med utmärkt pendlarläge då Resecentrum ligger inom kort promenadavstånd. I närområdet finner ni bland annat en stor matbutik med generösa öppettider och postombud, en förskola, ett flertal restauranger, gym och salonger samt att Uppsalas stadskärna, med allt vad denna erbjuder, nås genom en kort promenad. I närheten ligger populära Anna Petrus park med lek för både yngre och äldre barn. Utöver detta finns Mjölnarparken och via Hamnspången kan ni ta er över till Stadsträdgården och friluftsteatern Parksnäckan. Inom gång- och cykelavstånd når ni även Studenternas IP där en mängd idrottsevenemang arrangeras.

Varmt välkommen att boka er visning!


Boarea
94 kvm
Avgift
4 148 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
6 av 7 (Hiss finns)
Såld
2022-02-24

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Kungsängsesplanaden såldes av oss 2022-02-24. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Kungsängsesplanaden.

Boka värdering

Katarina Wiksell

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Sandra Johansson

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.