Luthagsesplanaden 30 B

Luthagsesplanaden 30 B

Slutpris

2 460 000 kr


Luthagen— Uppsala

Luthagsesplanaden 30 B


Slutpris
2 460 000 kr

Luthagen— Uppsala

Helrenoverad 1,5:a med balkong, öppen spis och väldigt låg avgift!

Med ett ypperligt läge i Luthagen, granne med Ekonomikum, ligger denna helrenoverade 1,5:a belägen på tredje våningen i välrenoverad 40-talsfastighet med hiss. Bostaden är i mycket bra skick med ljusa och fina ytskikt samt vardagsrum med originalparkett. Kök och badrum har nyligen renoverats med påkostade materialval. Takhöjden om ca 2,7 m bidrar tillsammans med den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum till en otroligt luftig känsla. Här finns även en fantastisk balkong i soligt söderläge.

Välplanerad planlösning med entré i hall med hatthylla där man kan hänga av sig ytterkläderna. Renoverat badrum med grått klinkergolv och vita kaklade väggar, utrustat med bl. a. dusch och tvättmaskin för att förenkla i vardagen. I anslutning till badrummet ligger sovrumsdelen som har inbyggda garderober och rymmer 120 cm säng. Vidare finns ett stilfullt kök med integrerade vitvaror, bänkskiva av teak och stänkskydd i Öländsk kalksten. Köket ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet som har stora fönsterpartier och utgång till balkong i söderläge. Här ryms matplats för ca fyra personer, soffa och byrå/skrivbordshörna. I övrigt har bostaden charmiga attribut som fönsterbräda i sten och en fantastisk öppen spis som går att elda i. Med dess låga månadsavgift på 1685 kr/mån (inkl. bredband) är detta den perfekta lägenheten för dig som söker en studentlägenhet, övernattningslägenhet eller ditt första boende.

Föreningen har en belåning om endast 1627 kr/kvm (årsredovisning 2021) och årsavgifterna har varit oförändrade de senaste elva åren. Styrelsen planerar inte för någon avgiftshöjning under 2022. El- och stamrenovering gjordes 1992, byte av fönster och balkongdörrar 2009, fasadrenovering 2010 samt byte till säkerhetsdörrar 2012. Bostadsrättshavaren disponerar ett vindsförråd. I föreningen finns en takterrass med tillhörande möbler.

Kontakta ansvarig mäklare för vidare information!


Boarea
39 kvm
Avgift
1 685 kr/mån
Rum
1,5 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2022-06-01

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Luthagsesplanaden såldes av oss 2022-06-01. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Luthagsesplanaden.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.