Tryffelvägen 47

Tryffelvägen 47

Slutpris

1 630 000 kr


Norby— Uppsala

Tryffelvägen 47


Slutpris
1 630 000 kr

Norby— Uppsala

2:a med naturnära läge och balkong

Nu har du chansen att förvärva denna rymliga 2:a om 64m² med ingång från markplan men samtidigt med en balkong i ostört läge en våning upp tack vare att huset ligger i suterräng. Här bor du precis intill naturreservatet Hågadalen-Nåsten och med närhet till stadsskogen samt goda bussförbindelser och service.

Väl inne i bostaden möts du av den stora hallen som leder er vidare in till bostadens alla delar. I hallen finns en klädkammare med bra förvaringsmöjligheter. Köket är välutrustat med bland annat en integrerad diskmaskin, ugn, induktionshäll, köksfläkt samt kyl/frys. Här ryms även plats för matplats intill köksfönstret som vetter mot föreningens privata innergård. Från vardagsrummet når ni bostadens balkongen som tack vare att huset ligger i suterräng gör att man kommer upp och får ett privat läge. Badrummet är utrustat med både dusch och tvätt möjligheter och får ett härligt ljusinsläpp genom vädringsfönstret. Vidare bjuder bostaden på ett sovrum med förvaring i garderob samt med plats för en större dubbelsäng.

I södra Norby har du alltid nära till naturen! Inte långt från denna bostad finner du naturreservatet Hågadalen-Nåsten, som erbjuder friluftsliv i härlig skogsmiljö för hela familjen! Här finner du upplyst elljusspår för den som vill promenera eller löpa och vintertid erbjuds även skidåkning. Inom promenadavstånd har du tillgång till närservice på Svamptorget i form av en ICA-butik, pizzeria, bageri och blomsterhandel. I området finner du ett antal förskolor samt Malmaskolan (årskurs F-6). Till City tar du dig enkelt via stadsbuss eller de fina cykelvägarna.


Boarea
64 kvm
Avgift
4 992 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
BV
Såld
2022-07-14

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Tryffelvägen såldes av oss 2022-07-14. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Tryffelvägen.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Dennis Sjöberg

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.