Katarina Wiksell, ansvarig mäklare i Uppsala & Knivsta
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Katarina Wiksell

Ansvarig mäklare

Förberedd försäljning

Gottsunda—

Uppsala




Gottsunda— Uppsala


Förberedd försäljning

Gottsunda— Uppsala


Referensnummer
583 122
Rum
4 rum (3 sovrum)

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Kontakta Katarina för mer information kring Anmäl intresse.

Katarina Wiksell

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Ekonomiska tjänster

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.



Området

Gottsunda & Södra Gottsunda

Gottsunda är en tätort belägen ca 7 km sydväst om Uppsala. Gottsunda består av blandad bebyggelse med lägenheter i anslutning till centrumet och villor i den södra delen av Gottsunda. Flera fina naturområden omgärdar Gottsunda, bl a naturreservatet Hågadalen och Gottsundagipen.


01
Fördelar med området
Utegym Restauranger Bussar Skidspår Sport och friluftsliv Båthamn Båtliv Cykelbanor Badstrand Barnvänligt Motionsspår Simhall

02
Service

I Gottsunda centrum finns all tänkbar service såsom 3 mataffärer, klädbutiker, frisör, ett mattorg med bl a Feskarn, sushirestaurang och Triller bageri. Vidare finner ni vårdcentral, BVC, Folktandvård, Systembolag, bibliotek, gym, simhall och öppen förskoleverksamhet.

I Ultuna, som ligger väster om Gottsunda, finns stora delar av SLU’s verksamhet, smådjursklinik, BVC, vårdcentral och Friskis och Svettis.


03
Skola och barnomsorg

Det finns flera förskolor och grundskolor i området, både med kommunala och fristående. De närmaste grundskolorna är Treklangens skola (åk F-5) samt Gottsundaskolan (åk 6-9). I Södra Gottsunda finns även Växthusets skola med verksamhet åk F-5.


04
Fritid och friluftsliv

Gottsunda har flera fina grönområden, bl a Vårdsätraskogen och Gottsundagipen med skidspår vintertid, kolonilotter, fotbollsplaner, mountainbikesleder och vackra promenadstigar. Vidare finner ni även naturreservatet Hågadalen som även det erbjuder vackra promenadstigar.
På kort cykelavstånd finns flertalet badplatser - Vårdsätrabadet, Lyssnaängens badplats med kiosk sommartid samt Sunnerstabadet. Det finns även ett hundbad, Lerstabadet, med omgärdande stängsel.

I närheten finns Sunnerstaåsens fritidsområde som erbjuder slalombacke med lift och tre nedfarter, kanot- och kajakuthyrning, vandringstigar, elljusspår med skidspår på vintern, ett rikt fågelliv, pulkabacke, café som är öppet vintertid, naturgym och lekplats. KFUM Alnäs Fritidsgård anordnar sommarläger för barn och ungdomar med bl a segelskola, tennis, fotboll, basket och höghöjdsbana.


05
Kommunikationer

Flera stadsbussar går till och genom Gottsunda, dagtid ungefär var 10:e minut och kvällstid var 20:e minut. Via Vårdsätravägen finns en snabbcykelbana in till stan som underhålls väl även under vinterhalvåret.

Möjlighet till båtplatser finns vid Skarholmen där Uppsala Motorbåtssällskap, Uppsala Segelsällskap och Ekolns segelklubb håller till. Vid Fyrisåns utlopp finns ytterligare en båtklubb.


Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Katarina!

Katarina Wiksell

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.
Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kontakta mäklare
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.