Artillerigatan 16B

Artillerigatan 16B

Slutpris

2 425 000 kr


Kåbo— Uppsala

Artillerigatan 16B


Slutpris
2 425 000 kr

Kåbo— Uppsala

Tvårumslägenhet med balkong i genomgående gott skick!

Välkommen till Artillerigatan i populära Kåbo och denna fina lägenhet om 2 rum och kök i genomgående bra skick samt renoverat badrum! Här bo ni med promenadavstånd till bl.a. centrum, Akademiska och flera av Universitetets institutioner!

Från den centrala hallen med praktiskt klinkergolv och plats för avhängning når ni lägenhetens övriga rum. Det moderna köket har klassiska inredningsval såsom vita högblanka luckor, rostfria vitvaror och bänkskiva i trä, köket inrymmer även en trivsam matplats. Badrummet är smakfullt renoverat i sober stil med grått kakel och matchande grått klinkergolv. I vardagsrummet får ni plats för både soffgrupp och matplats, en yta perfekt för trevlig social samvaro. Härifrån når ni även den trevliga balkongen.
Det stora sovrummet i anslutning till vardagsrummet har gott om förvaring med både praktiska skjutdörrsgarderober och klädkammare.

Kåbo är ett populärt och centralt område med gång- och cykelavstånd till det mesta som Uppsalas stadskärna har att erbjuda. Inom kort gångavstånd ligger t.ex. Akademiska Sjukhuset, Blåsenhus, BMC, Stadsskogens elljusspår, Slottet samt närbutik. Läget uppskattas även av personer som studerar/arbetar på Ångströmslaboratoriet och SLU. Precis intill bostaden finner ni en ICA butik.


Boarea
48 kvm
Avgift
2 702 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-09-24

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Artillerigatan såldes av oss 2020-09-24. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Artillerigatan.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.