Börjegatan 43b

Börjegatan 43b

Slutpris

3 400 000 kr


Luthagen— Uppsala

Börjegatan 43b


Slutpris
3 400 000 kr

Luthagen— Uppsala

Sekelskiftesdröm i Luthagen - högst upp - tre kakelugnar - genomgående trägolv - nytt kök

Högst upp i huset, som enda lägenhet på våningsplanet, finns denna sekelskiftesdröm med härlig atmosfär, tre kakelugnar varav två fungerande, fina trägolv och vackra spröjsade fönster.

Lägenheten, med hela 2,90 m i takhöjd, har varsamt renoverats med smakfulla färgval, bland annat har ett luftigt kök från Vedum satts in och man har även låtit platsbygga ett skafferi i ena hörnet. I köket finns en matplats för ca fyra personer - här är det lätt att trivas!

Våningen har flertalet pardörrar och andra bevarade originaldetaljer för den som uppskattar arkitektur från förra seklets början. De två stora sovrummen har båda kakelugn och är placerade i fil med praktisk förvaring i liten hall mellan rummen.
Utöver dessa sovrum finns också ett fint vardagsrum med kakelugn där både sällskapssoffan och matsalsbordet för långa middagar får plats.

Under sommarhalvåret finns en lummig innergård med mindre lekplats att njuta av, där man kan beskåda de vackra fasaderna på de omkringliggande byggnader.

I omtyckta Luthagen har ni som boende det bästa av två världar - området är uppskattat för dess lugn men med city och stadens puls inom ett bekvämt avstånd. Det finns restauranger och livsmedelsbutiker i närområdet och det är goda kommunikationer med stads- och regionbuss för er som pendlar. Här är det nära till vackra promenadstråk längs Fyrisån, Stabbyskogen med gångvägar, upplyst motionsslinga och grillplatser samt flertalet parker i närheten, närmast ligger Tegnérparken som erbjuder plats för picknick och umgänge. För den som studerar ligger Ekonomikum på kort promenadavstånd från bostaden.

Denna bostad bör upplevas på plats, varmt välkommen på visning!


Boarea
89 kvm
Avgift
4 938 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-08-03

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Börjegatan såldes av oss 2020-08-03. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Börjegatan.

Boka värdering

Katarina Wiksell

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.