Byggmästargatan 9C

Byggmästargatan 9C

Slutpris

1 550 000 kr


Salabacke— Uppsala

Byggmästargatan 9C


Slutpris
1 550 000 kr

Salabacke— Uppsala

Väldisponerad och ljus 1 rok med härlig balkong i västerläge

På fjärde våningen i en välförvaltad bostadsrättsförening från 1950-talet återfinns denna väldisponerade bostad med genomgående ljusa och stilrena ytskikt. Tack vare fönster i västerläge och ett högt beläget läge badar bostaden i ett härligt ljus som bidrar till att skapa en extra känsla av rymd. Här erbjuds ett separat och väl tilltaget kök med utrymme för matplats - perfekt för dig som tycker om att bjuda hem familj och vänner på läckra middagar. Sommartid kan du dessutom duka upp på den soldränkta balkongen och avnjuta middagen med utsikt över domkyrkan och Fålhagens takåsar.

Ett allrum med utrymme för soffa bjuder även på smarta förvaringslösningar, där en platsbyggd sovplats och arbetshörna döljs bakom stilrent grå skjutdörrar. Förutom platsbyggd förvaring i lägenheten disponerar bostadsrättshavaren dessutom två externa förråd, ett på vinden och ett i källaren.

I Salabacke bor du i lugna kvarter med närhet till flera trevliga parker och promenadstråk. Årsta centrum och Brantingstorg erbjuder god service i form av bl.a. matbutiker, apotek, pizzerior och frisörer. I närområdet återfinns dessutom två av Uppsalas mest uppskattade caféer - Leijon Stenugnsbageri & Konditori samt Bageri Brantingstorg. Till Gränbystaden är det cykelavstånd, likaså till city. För den som hellre åker kollektivt avgår UL:s linje 1, 7 och 30 inom bekvämt promenadavstånd. Kort och gott en bostad med närhet till allt som kan önskas!


Boarea
38 kvm
Avgift
2 213 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
4 (Hiss finns ej)
Såld
2024-04-12

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Byggmästargatan såldes av oss 2024-04-12. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Byggmästargatan.

Boka värdering

Sandra Johansson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.