Sök Meny
Visningar
 • Måndag 6 mars 18:30-19:00

  Öppen visning

 • Söndag 5 mars 13:30-14:30

  Öppen visning

Boka visning
Uppsala / Svartbäcken
Egilsgatan 3 A
Pris: Kalkyl 2 495 000 kr
Anmäl bud
Boarea: 79 kvm
Avgift: 4 889 kr/mån
Rum: 3 rum, varav 2 är sovrum
Våning: 1 av 3 (Hiss finns ej)

Uppsala - Svartbäcken / Egilsgatan 3 A

Ljus och fin 3,5:a med uthyrningsdel i Svartbäcken.

Välkommen till denna synnerligen välplanerade 3,5:a i Svartbäcken med uthyrningsmöjlighet med egen ingång från trapphus. Idag nyttjas lägenheten som 3,5:a. Öppen hall med kappavhängning och 3 garderober med överskåp. Renoverat och helkaklat badrum med fönster och badkar. Härligt matrum med burspråk, stora fönster med mycket solinsläpp och matplats för ca 6-8 personer kring matbordet. Kök med ljus skåpinredning, vitrinskåp, k/f, diskmaskin, hällspis och fläkt. Ljust gavelvardagsrum med parkettgolv, ljusa väggar, stora fönster i två väderstreck och utgång till balkong i söderläge och med trappa ner till föreningens trädgård där utemöbler och grill finns. Sovrum med parkettgolv, ljusa väggar och skjutdörrsgarderob. Uthyrningsdel med hall, egen sep wc och sovrum med parkettgolv, ljusa väggar och skjutdörrsgarderob. Önskas uthyrningsrum separerad från den större lägenheten, kan detta lätt ske med uppsättande av en mindre vägg. Mycket trevligt läge på grönskande gård med lekpark precis intill, nära till busshållplats på Svartbäcksgatan, promenad- och cykelavstånd till city och också nära till det omtyckta Fyrishov. Kontakta mäklaren för visning!


Köksinspiration

Provmöblera
Vill du veta vad din bostad är värd?

Fyll i dina kontaktuppgifter så bjuder vi på en fri muntlig värdering av din bostad.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Planlösning där lägenheten är som en 3,5:a
Planlösning där lägenheten är som en 3,5:a
Planlösning där lägenheten är en 2,5:a plus uthyrningsdel.
Planlösning där lägenheten är en 2,5:a plus uthyrningsdel.
På en större skärm kan du se hur köket skulle se ut i andra färger och material.
Rumsbeskrivning
 • Beskrivning av samtliga rum
  HALL med plastgolv och väggar målade i Stockholmsvitt, 3 garderober med överskåp och hatthylla. BADRUM renoverat av brf år 2000 med fönster, ljusgrå klinkergolv, vita kakelplattor på vägg med accenter i kornblått runt den inkaklade spegeln, wc-stol, handfat, väggskåp och badkar. MATRUM med parkettgolv, beigemålade väggar, burspråk med två stora och vinklade fönster samt matplats för 6-8 personer. KÖK med laminatgolv, ljus skåpinredning med släta skåpluckor och vitringlas, hällspis ca 10 år, kyl/frys ca 10 år, nyare diskmaskin, utdragbar fläkt, vitt kakel ovanför diskbänk och stenskiva samt gulmålade väggar. VARDAGSRUM med parkettgolv, ljusmålade väggar och två stora fönster i varsitt väderstreck och utgång till balkong södervänd balkong med trapp ner till trädgården och föreningens utemöbler och grill. SOVRUM med parkettgolv, ljusmålade väggar och skjutdörrsgarderob. UTHYRNINGSDEL med egen ingång från trapphus, HALL med plastgolv och väggar i Stockholmsvitt. SEP WC med ljusgrå klinkergolv, ljusmålade väggar, handfat med vitt kakel ovanför, hyllor i glas och wc-stol. SOVRUM med parkettgolv, ljusmålade väggar och skjutdörrsgarderob.
Fakta om bostaden
Beskrivning
 • Boarea
  79 kvm
 • Rum
  3 rum, varav 2 är sovrum
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  1945
 • Värme och ventilationsanl.
  Fjärrvärme
Energideklaration
 • Energiprestanda
  138 kWh/kvm och år
 • Sammanställning
  Energideklaration är utförd Datum: 2009-09-22
TV- och Internetanslutning
 • Fastigheten är ansluten till Bredbandbolaget samt ComHem. Föreningen har skrivit gruppavtal avseende Triple Play med Bredbandsbolaget fr.o.m. 1 oktober 2016. Kostnaden är 214:-/månad och aviseras till respektive lägenhet ifrån Upplands Boservice. 100/100mbit bredband, digital fiber TV T1-bas och telefoni.
Bilplats/Övriga byggnader
 • 11 parkeringsplatser med eluttag. Går att hyra för 214:-/mån och i dagsläget finns 2 platser lediga och ingen kö. På Egilsgatan samt Swedenborgsgatan är det gratis att parkera under 48 timmar.
Ekonomi
 • Avgift
  4 889 kr/mån
 • Hushållsström
  139 kr/mån
 • Triple play Bredbandsbolaget
  214 kr/mån
 • Sammanlagd driftskostnad
  353 kr/mån
 • Antal personer i hushållet
  1
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Inre reparationsfond
  530 kr (Senast kontrollerad: 2016-11-01)
 • Överlåtelseavgift
  1 108 kr betalas av köpare.
 • Pantsättningsavgift
  443 kr
 • Andel i förening
  7,13957%
 • Andel av årsavg.
  Uppgiften har ej gått att få fram
 • Pantsättning
  är pantsatt. Uppgiften är kontrollerad 2016-11-01.
Föreningen
 • Benämning
  HSB Brf 25 Ane.
 • Allmänt
  Föreningen består av en lokal och 18 lägenheter som fördelar sig på: 6 st 1 rok, 6 st 2 rok, 6 st 3 rok. Föreningen tillåter delat ägarskap. Föreningen har nyligen tecknat avtal med en städfirma som kommer att sköta trappstädningen troligtvis fr.o.m. januari 2017. Två gånger per år anordnar föreningen städdagar (trädgård, omgivning). Medlemskap: För att bostadsrättsföreningen ska kunna bevilja dig/er medlemskap krävs enligt dess stadgar att du/ni är medlemmar i HSB Uppsala. Medlemsinsatsen i HSB Uppsala är 500 kronor per person. Den insatsen betalas tillbaka vid utträde. Som medlem betalar du/ni också en årsavgift på 300 eller 150 kr beroende på om du/ni blir medlem före den 1 juli. Medlem blir man genom att gå in på blimedlem.hsb.se.
 • Kommande renoveringar
  Löpande underhåll, inga större planerade renoveringar, kontrollerat 2016-09-29.
 • Gjorda renoveringar
  2000, Stamrenovering. 2002, Byte av entré och lägenhetsdörrar. 2004, OVK-besiktning. 2008, Målning av källargången och tvättstugan. 2009, Målning av taken till entréerna, energideklaration, radonmätning samt en fuktmätning i källaren. 2009-2011, Markarbeten kring fastigheten, dränering och isolering av källarplanet, asfaltering och ny belysning på framsidan, vägbom och nya cykelställ samt asfaltering av parkeringsplatsen på baksidan. 2012, Ommålning av fasadens östra och vänstra fönster. 2013, Renoverat tvättstuga samt torkrum. Byte av samtliga termostater, justering av ventiler och injustering av värme. 2014, Renovering av ytskikt i cykelrum och hobbyrum. 2015, Reparation av fasadens puts.
 • Övriga utrymmen i föreningen
  Lägenheten disponerar ett stort vindsförråd och ett matkällarförråd. I föreningen finns cykelförråd, torkrum, mangelrum, tvättstuga med tre tvättmaskiner, centrifug och torktumlare samt torkskåp. Föreningen har även ett övernattningsrum i källaren. Rummet har fyra bäddar samt ett mindre pentry. I källargången finns det en toalett.
Området
 • I Svartbäcken har du nära till det mesta. Närmaste mataffär ligger endast ett par hundra meter från bostaden på Torbjörns Torg där även frisör, blomsterhandel och tobaksaffär finns. Vill du motionera finns Röborundan med upplysta motionsspår alldeles i närheten samt Fyrishov med alla tänkbara motionsmöjligheter. I närområdet finner du även restauranger och konditorier. Ner till city tar du dig till fots på ca 20 minuter och på cykel på ca 5-10 minuter. Vill du ta bussen, finns busshållplats på Tunagatan. Bussresan till city tar ca 10 minuter. Närmaste skolor är Domarringen och Tunabergsskolan. Ett flertal förskolor finns också i området. Vill du ta bilen till Stockholm eller norröver, tar du dig lätt ut på den nya E 4:an.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Bostadsvisning i VR

Nyhet! Nu lanserar vi bostadsvisningar i virtuell verklighet.

Läs mer och prova på
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
 • Nya uppskovsregler för dig som säljer din bostad. Så här fungerar det.
  Nya uppskovsregler för dig som säljer din bostad. Så här fungerar det.

  Säljer du din bostad med vinst måste du betala en skatt på hela eller delar av vinsten, en så kallad reavinstskatt på 22 %. Nu slopas taket för uppskov och du får istället betala en årlig skatt på 0,5% av vinsten.

 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.