Flogstavägen 5 E

Flogstavägen 5 E

Slutpris

1 850 000 kr


Ekeby/Flogsta— Uppsala

Flogstavägen 5 E


Slutpris
1 850 000 kr

Ekeby/Flogsta— Uppsala

3:a i populära bostadsrättsföreningen Ekeby Hus!

I populära bostadsrättsföreningen Ekeby Hus i Uppsala får du ett tryggt boende och ett brett utbud av aktiviteter. Sådant som gör vardagen lite enklare och roligare - för ett givande pensionärsliv!

Bostaden återfinns på våning 1 i markplan. Lägenheten erbjuder en hall med gott om plats för avhängning och gott om förvaring i en praktisk klädkammare, badrum med två duschplatser (plats för badkar finns vid den ena duschen) samt tvättmaskin, ett rymligt sovrum och ett något mindre. Vidare finns vardagsrum med utgång till uteplats med "uterum" samt kök med matplats för 4-5 personer. Lägenheten har nyligen genomgått en ommålning av väggar och tak. På vinden finns förråd om ca 6,4 m².

Ekeby Hus är en bostadsrättsförening som vänder sig till aktiva seniorer (55+) som är intresserade av kultur, hälsa och ett socialt liv. Inom bostadsrättsföreningen finns en högt uppskattad restaurang som förutom att den är känd för sin goda mat även öppnar upp för möjligheten till socialt umgänge. I fastigheten finns frisör och fotvård till subventionerade priser. I trädgården och gemensamhetslokalerna kan medlemmarna träffas för diverse aktiviteter såsom bridge, boulespel, filmvisning, gymnastik, yoga, föredrag, studiecirklar, musiklyssning och mycket mera. Det breda utbudet av aktiviteter bygger på gemenskap, engagemang och ansvarstagande som involverar både yngre och äldre medlemmar.

I årsavgiften om 6 576 kr/månad ingår värme, kall- och varmvatten, kabel-TV, bredband samt tilläggsförsäkring för bostadsrätt. Utöver årsavgiften tillkommer en obligatorisk serviceavgift om 3 342 kr/månad som utöver alla gemensamhetsutrymmen även innefattar lättare städning varannan vecka och fönsterputsning två gånger per år. I Ekeby Hus populära och nyligen renoverade restaurang serveras middag måndag-lördag mot matkuponger. Det är obligatoriskt att köpa 189 matkuponger (3 kvartal) för 9 450 kr/år, dvs 50 kr per måltid. Det går att köpa flera kuponger under året för den som önskar. Avgifterna betalas kvartalsvis.

Föreningen har flertalet parkeringsplatser utomhus och i garage till förfogande för föreningens medlemmar. Två av platserna har försetts med laddstation för elbil. För besökande finns det flera kostnadsfria parkeringsplatser utanför huvudentrén.

Välkommen att boka privat visning, ring Ann Sjöberg 0705-44 34 64


Boarea
75.9 kvm
Avgift
6 576 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 5 (Hiss finns)
Såld
2024-03-11

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Flogstavägen såldes av oss 2024-03-11. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Flogstavägen.

Boka värdering

Ann Sjöberg

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, franska, tyska ...+2

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.