Fyrislundsgatan 30

Fyrislundsgatan 30

Slutpris

2 315 000 kr


Årsta— Uppsala

Fyrislundsgatan 30


Slutpris
2 315 000 kr

Årsta— Uppsala

3a i toppskick högst upp i huset med hiss från markplan

Välkommen till en av föreningens absolut finaste treor!

Denna lägenhet har inför försäljningen genomgått en grundlig totalrenovering där allt ifrån ytskikt till ett komplett nytt kök med nya vitvaror till en uppfräschning av tidigare stamrenoverat badrum har utförts! Lägenheten ligger högst upp i huset med hiss från markplan och har en fantastik utsikt över Uppsalas stadskärna! Det öppna och fri läget skapar inte bara en inbjudande känsla på balkongen där kvällssolen kan avnjutas utan ger också ett rikligt ljusinsläpp i hela bostaden samt begränsad insyn. Detta är en bostad som behöver upplevas på plats för att göras rättvis!

Brf Gurkan är en stabil förening med en väldigt låg belåningsgrad på endast 1 549 kr/kvm (-18). I månadsavgiften ingår värme, vatten, TV (grundutbud), bredband, IP-telefoni och Bostadsrättstillägg. Föreningen har s.k. gemensam el, vilket innebär att varje medlem i föreningen betalar för den faktiska förbrukningen, och slipper de administrativa kostnaderna.

På Fyrislundsgatan 30 bor ni med goda kommunikationer via stadsbussarna som smidigt tar er till och från Centrum, hit kan ni även ta er via de fina cykelvägarna. För bilpendlaren finns både påfarten till E4:an och till väg 288 när till hands. Närservice finner ni vid Årsta Centrum finns med bl a ICA-butik, apotek, frisör, vårdcentral, tandläkare och pizzeria. Här bor ni även med ett bekvämt avstånd till Gränby Köpstad samt till Boländernas och Fyrislunds handelsområde.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
87 kvm
Avgift
4 386 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2020-03-06

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Fyrislundsgatan såldes av oss 2020-03-06. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Fyrislundsgatan.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.