Fyrislundsgatan 46

Fyrislundsgatan 46

Slutpris

2 015 000 kr


Årsta— Uppsala

Fyrislundsgatan 46


Slutpris
2 015 000 kr

Årsta— Uppsala

3:a med inglasad balkong och fri utsikt högt upp i huset

Välkommen till populära Årsta och till ett av punkthusen som omgärdas av luftiga gröna gårdar, närhet till Årsta centrum och givetvis den grönskande Årstaparken. Bostaden är belägen högt upp i huset och bostadens 83,5 kvadratmeter fördelar sig på en stor hall med flertalet förvaringsmöjligheter, två rymliga sovrum, ett stort vardagsrum, kök med utgång till den soliga balkongen som vetter mot Uppsalas statssiluett samt ett badrum. Hiss finns från ½ trappa upp, ramp finns.

Brf Årsta är en välskött bostadsrättsförening med bra avgifter och som under de senaste åren låtit genomföra flertalet av de större renoveringarna. Till dess gemensamma utrymmen hör tre tvättstugor samt ett gym. Därutöver finns även cykel-, barnvagns- och rullatorförråd. Invid bostadsrättsföreningens hus finns härliga grönytor som öppnar upp för lek och rekreation, sommartid finns där även utemöbler och grillmöjlighet.

Här bor du intill expansiva Årsta centrum som erbjuder välsorterad mataffär, apotek, restauranger, vårdcentral mm. Ni blir även granne med Årstaparken med populär lekplats, utegym, fina promenad- och motionsspår samt vintertid rolig pulkabacke. I det direkta närområdet finns även flertalet förskolor och skolor. Till Gränby centrum med ett brett utbud av butiker, affärer och restauranger är det bekvämt cykel- och gångavstånd. Härifrån går det bra och täta bussförbindelser till och från city. För bilpendlaren är det endast en kortare körsträcka till E4:ans påfarten.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
83.5 kvm
Avgift
3 496 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
5 av 6 (Hiss finns)
Såld
2024-07-05

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Fyrislundsgatan såldes av oss 2024-07-05. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Fyrislundsgatan.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.