Gerd Enequists Gata 14

Gerd Enequists Gata 14

Slutpris

3 710 000 kr


Norra Rosendal— Uppsala

Gerd Enequists Gata 14


Slutpris
3 710 000 kr

Norra Rosendal— Uppsala

Nyproducerad gavelfyra med balkong i västerläge belägen i Norra Rosendal!

Inom kort har ni möjlighet att tillträda denna nyproducerade gavelfyra i populära Norra Rosendal! Lägenheten ligger belägen på våning 3 med balkong i bästa västerläge. I Norra Rosendal bor ni med absolut närhet till både grönområden och stadspulsen!

Lägenheten fördelar sig på välkomnande hall med klinkergolv och goda förvaringsmöjligheter via skjutdörrsgarderober. Via passagen nås kök och vardagsrum i öppen planlösning med en totalyta på ca 36 m²! Från vardagsrumsdelen nås balkongen i trevligt västerläge där ni kan avnjuta många sena sommarkvällar. Rymligt master bedroom med plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord och förvaring via skjutdörrsgarderober. Bostaden inrymmer även två stycken mindre sovrum om ca 8 m² som också kan användas som kontor. Lägenheten erbjuder både ett fullutrustat badrum, utrustat med både tvättmaskin och torktumlare, samt även en gäst-WC! Ett förråd i källar/markplan på ca 4 m² upplåts med lägenheten.

Föreningens medlemmar har tillgång till miljörum, och cykelutrymme. Innergården är utrustad med vackra planteringar, pergola, gångstråk, gräsytor och plats för cykelparkering. Gården utrustas även med ett gemensamt vackert uterum och ett gemensamt trädäck. Fina lekytor och sandlåda finns för dem leksugna barnen.

Bostaden säljs på ritning och tillträde kan ske i mitten på juni -23. läs mer om projektet på https://bostad.skanska.se/sok-bostad/uppsala/rosendal/rosendals-port/.

Här bor ni med närhet till stadspuls och gröna naturområden. Bostaden ligger i nära anslutning till BMC, Ångström, SLU och Akademiska sjukhuset. Läget ger er bra cykelvägar och täta bussavgångar. I Rosendal finns bland annat ICA, Hemköp, sushirestaurang och ett stort utbud av gym och träningsmöjligheter.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!


Boarea
90.5 kvm
Avgift
4 833 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 av 7 (Hiss finns)
Såld
2023-04-26

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Gerd Enequists Gata såldes av oss 2023-04-26. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Gerd Enequists Gata.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.