Gimogatan 3 A

Gimogatan 3 A

Slutpris

2 995 000 kr


Norra Luthagen— Uppsala

Gimogatan 3 A


Slutpris
2 995 000 kr

Norra Luthagen— Uppsala

Nytt och fräscht fördelade på 85kvm!

Nu kan ni planera att flytta in i april 2024 på 3 rum och kök med genomtänkta inredningsval och en inglasad balkong om 15 kvm i Norra Luthagen!

Genomgående hög standard med ljust pigmenterade parkettgolv, generösa fönsterpartier och stor inglasad balkong i fint solläge. Hallen har försetts med klinker i ljusgrått och fin förvaring i skjutdörrar. Det inbjudande vardagsrummet har plats för både soffgrupp och matbord. Köksdelen är delvis öppen mot sällskapsdelen och har inretts med ljusgrå luckor och full maskinell utrustning från Electrolux. Sovrummen har förvaring i skjutdörrsgarderober och det helkaklade badrummet med elkomfortvärme och spottar i tak har en praktisk tvättdel med tvätt och tork. Lägenheten disponerar ett förråd i källaren.

På Gimogatan bor ni nära matbutiken Nelins samt har ett kort promenadavstånd till Mimmi Ekholms plats med bl a Ica-nära, apotek, vårdcentral, gym och caféer och restauranger. Det är goda kommunikationer med stadsbussarna och för den bilburna går det snabbt att ta sig ut till Bärbyleden, vilken bl a leder dig till E4an och riksväg 55. Här är det även nära till naturen, Stabbyskogen erbjuder motionsslinga med elljus, i Librobäck finns ett utegym, två paddelhallar och längs Fyrisån är det fina och lummiga promenadstråk! På några minuter når ni Uppsala centrum via de många cykelvägarna!

Varmt välkommen att boka er visning!


Boarea
85 kvm
Avgift
5 930 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2024-03-13

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Gimogatan såldes av oss 2024-03-13. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Gimogatan.

Boka värdering
Jenny Olofsson, ansvarig mäklare i Uppsala & Knivsta

Jenny Olofsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.