Heidenstamsgatan 59

Heidenstamsgatan 59


Löten— Uppsala

Heidenstamsgatan 59Löten— Uppsala

Nyrenoverad 3:a med balkong högst upp

Nyrenoverad 3:a belägen högst upp i huset med en härlig balkong som ger ett extra rum under sommaren! Här på Heidenstamsgatan bor ni dessutom med närhet till både natur och service.

Bostaden genomsyras av ljusa materialval och modern inredning. De ljusa väggarna i de sociala ytorna ger er möjlighet att sätta er egen prägel både gällande kulörer och stil. Köket är fullutrustat och erbjuder gott om bänkyta och förvaringsmöjligheter vilket är perfekt för den som gillar att laga mat eller baka. Intill fönstret, där solen ger ett härligt naturligt ljusinsläpp, ges rum för ett större matbord för ca 6 sittande. Vardagsrummet ger er ett rum fritt från insyn och plats för återkoppling. Den sköna soffan får naturligt sin plats, kanske i kombination med en TV-möbel. Sovrummen är två till antalen och från det ena nås också balkongen, precis intill köket, smidigt när man snabbt vill inta lunchen i solen. Både vardagsrummet samt sovrummet som vetter I det stamrenoverade (-23) badrummet får ni en lyxig känsla med de helkaklade väggarna, duschvägg i glas och en vacker kommod i mörkt trä.

Ett stenkast från bostaden ligger Heidenstams torg med livsmedelsbutik, postombud, apotek, vårdcentral, frisör, restaurang och gym. För barnfamiljen finns Von Bahrs skola (F-9) och hela fyra förskolor inom cykel- och gångavstånd. Uppskattar du fysisk aktivitet har du hittat hem, genom endast tio minuters promenad åt nordost nås Gränby sportfält och IFU-arena med flera ishallar, innebandyhallar, inomhusarena för friidrott, utomhusarena för friidrott, UTK-hallen med banor för tennis, paddel, badminton, squash och bordtennis. Lika nära, i västlig riktning, återfinns Diös-hallen med inomhusplan för fotboll och tre utomhusplaner. Med cykel tar du dig 1,5 km till Fyrishov med simhall och äventyrsbad. På promenadavstånd nås både Bellmansparken och Von Bahrska häcken. Goda buss- och cykelförbindelser till stadskärnan och i grannområdet ligger Gränby köpstad med all tänkbar service. Med bil når du påfarten till E4:an (och 55:an) inom någon minut från hemmet. Önskar du komma ut i naturen finns här även närheten till Uppsala högar och Röbo.

Varmt välkomna att boka visning!


Boarea
84.5 kvm
Avgift
5 369 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2024-02-26

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Heidenstamsgatan såldes av oss 2024-02-26. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Heidenstamsgatan.

Boka värdering
Adam Lindh
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad