Industrigatan 35

Industrigatan 35

Slutpris

4 050 000 kr


Kungsängen— Uppsala

Industrigatan 35


Slutpris
4 050 000 kr

Kungsängen— Uppsala

Fint och modernt med ovanliga bonusutrymmen

Själva lägenheten har en boarea av 96 m² men disponerar även ett av föreningen anvisat förråd om 8 m² som är beläget i dörren intill i trapphuset. Förrådet har fönster och skulle även kunna nyttjas som kontor och ger möjlighet till sänkt boendekostnad för egenföretagaren. Lägenheten har också två inglasade balkonger, en på 6 m² ut mot gatan och en på 8 m² in mot gården. Nuvarande ägare upplever att lägenheten är mycket bra ljudisolerad. Det välutrustade köket har en praktisk köksö och öppen planlösning mot vardagsrummet. I hallen finns en bred skjutdörrsgarderob, en klädkammare och en gäst-wc. Badrummet är stort och utrustat med både tvättmaskin, torktumlare och bred arbetsbänk. Observera att i bostadsrättsföreningens lägenhetsförteckning är denna lägenhet angiven som 3 rum och kök med endast 2 sovrum. Det tredje "sovrummet" har angivits som förråd på grund av att lägenheten på våningen ovan har utskjutande del över fönstret som hindrar att man kan se himlen, men fönstret är stort, öppningsbart och har rikligt ljusinsläpp.

Garaget nås direkt via hiss utanför lägenhetsdörren. På garageplanet disponerar lägenheten även ett mindre källarförråd. På innegården finns ett fint gårdshus med gensamhetslokaler som går att hyra dygnvis. Gårdshuset har en stor samlingslokal med högt till tak och stora fönster, här finns kök, övernattningsrum och badrum. I föreningen/samfälligheten finns även cykelrum, fyra barnvagnsrum/rullstolsförråd/laddningsrum, en miljöstation samt lekplats på gården. Det går även att direkt nå gymmet STC innervägen via garaget. I närområdet finns flera butiker, café och restauranger. En välsorterad Willys-butik ligger ca 400 m bort. Tågperrongen ligger ca 1 km bort. Centrum når man efter en 1,5 km fin promenad längs Fyrisån. Om man istället går lika långt söderut längs ån befinner man sig mitt ute i det fina naturreservatet Årike Fyris.


Boarea
96 kvm
Avgift
3 905 kr/mån
Rum
4 rum
Våning
2 av 7 (Hiss finns)
Såld
2021-09-17

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.