Konsumvägen 3C

Konsumvägen 3C

Slutpris

4 520 000 kr


Norby— Uppsala

Konsumvägen 3C


Slutpris
4 520 000 kr

Norby— Uppsala

Bostadsrättsradhus i populärt och familjevänligt område!

Nu finns ett ypperligt tillfälle att få bli ägare till ett av de populära bostadsrättsradhusen i Norby!

För er som längtar efter villalivet men ser fördelen och tryggheten med att bo i bostadsrätt är detta en perfekt möjlighet. Här kan ni bo i två plan med trädgård och gemensam lekplats precis utanför dörren. Bostadsområdet är lugnt och barnvänligt med en riktigt härlig Bullerbykänsla som gör det lätt att trivas!

Bostaden erbjuder ett nyrenoverat badrum på det övre planet, men har också en renoveringspotential med möjlighet till flera olika lösningar - perfekt för er som letar en bostad att kunna sätta er egen prägel på. Lev ut drömmarna ni har om det nya moderna köket eller behåll originalköket som har bevarats om ni vill bibehålla den ursprungliga karaktären. För er med bil finns det en gemensam garagelänga i anslutning till radhuslängan och en bilplats ingår i månadsavgiften.

Entréplanet nås via den trevliga farstukvisten och här ryms hall, stort kök, tvättstuga, vardagsrum och gästtoalett. Här finns också gott om förvaring längs sidan i hallen samt under trappan. Genom vardagsrummet tar ni er vidare ut till den egna uteplatsen på baksidan där ni kan placera era utemöbler och njuta av sol både dag som kväll. Från uteplatsen har ni tillgång till ett praktiskt förråd och invid finns det även en trevlig gräsyta med möjlighet till odling. Det övre planet är familjens mer privata del av huset och här hittar ni tre sovrum i bra storlekar, varav två av dem har utgång till den generöst tilltagna balkongen som också den vetter mot den egna baksidan i lugnt läge. Här finns också en större klädkammare med fönster som med fördel kan användas som hemmakontor. Även på det övre planet finner ni goda förvaringsmöjligheter. Sist men inte minst når ni det inbjudande nyrenoverade badrummet som är utrustat med dusch.

HSB Brf 42 Norby är en välskött förening där man värnar om en trevlig boendemiljö och gemenskap. Föreningen erbjuder möjlighet att hyra övernattningsrum för gäster, bod med trädgårdsredskap att låna samt bord och stolar för de egna tillställningarna.

Området är omtyckt för sitt natursköna och lugna läge med fina cykelvägar in till centrala Uppsala. Det är ett kort promenadavstånd till närservice vid Svamptorget som bland annat erbjuder matbutik, bageri, pizzeria och dansstudio. I närområdet finner ni förskolorna Humlan, Mygganbarnen och Småfolket samt Malmaskolan för elever i årskurs F-6. Utmed Norbyvägen trafikerar buss nr 7, som bland annat tar er till Stora Torget. Från bostaden är det ett kort avstånd till natur och rekreation i både Hågadalen och Stadsskogen.

Välkomna på visning!


Boarea
94.5 kvm
Avgift
4 712 kr/mån
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2021-11-26

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna radhus på Konsumvägen såldes av oss 2021-11-26. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Konsumvägen.

Boka värdering

Katarina Wiksell

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.