Kummingatan 7B / Årsta / Uppsala

Årstas finaste 3:a med balkong!

Slutpris
2 400 000 kr
Boarea
71.7 kvm
Avgift
3 450 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2020-11-26
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kummingatan såldes av oss 2020-11-26. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Kummingatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Årsta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till denna fantastiskt fina 3:a i omtyckta Årsta! Här har man inte lämnat något åt slumpen och totalrenoverat lägenheten till perfektion. Ny el, nya ytskikt, nya snickerier, alla element är dolda/inbyggda och det har även installerats spotlights i alla tak. Man har verkligen velat komma åt en lyxig känsla och det har man lyckats med väldigt bra.

Planlösningen erbjuder en stor öppen hall där det finns gott om utrymme för förvaring av ytterkläder och skor. Här vill man kanske sätta in en eller flera garderober för dold förvaring eller så uppskattar man den luftighet som finns nu. Det stora grå köket är vackert för ögat med detaljer i rostfritt och trä samt med integrerade vitvaror. Här avnjuter man gärna långa middagar och trivs när man lagar maten. I vardagsrummet som ligger intill köket finns plats för en skön soffa att krypa upp i under mörka vinterkvällar samt matsalsgrupp för större middagar. Sovrummen i bostaden känns ombonade och ger varje familjemedlem ett eget krypin. Från det större sovrummet har man också tillgång till bostadens balkong som under sommaren blir till ett extra rum. Balkongen har ett västligt läge och vetter mot den lugna innergården. Badrummet med skön komfortvärme i golvet känns som taget från ett hotell och här samsas det snygga grå kaklet med mattsvarta detaljer. Här finns möjlighet att sätta in en egen tvättmaskin om man önskar mer bekvämlighet i vardagen.

Bostadsrättsföreningen Körveln är en välskött och trevlig förening med god ekonomi och strukturerade framtidsplaner. Föreningens medlemmar har tillgång till bland annat övernattningslägenheter, flera tvättstugor, barnvagnsförråd, samlingslokal, hobbyrum och gröna och härliga innergårdar med lekplatser för de minsta.

Som boende i Årsta har du närhet till natur, fina grönområden och 4H-gård. En kort promenad från bostaden finns Årsta Centrum med bland annat matbutik och vårdcentral. Med cykel nås även Gränby Centrum med all tänkbar service. I Årsta finns bra bussförbindelser, ca tio minuters cykelavstånd till city men även nära förskola, grundskola och E4:ans på- och avfart för dig som pendlar.

Möjlighet finns till ett flexibelt tillträde.

Med anledning av covid-19 håller vi endast bokade visningar, varmt välkomna att boka din visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Årsta

Trivsamma Årsta ligger i nordöstra Uppsala och gränsar till Salabacke, Fyrislund och Slavsta. Här finns något för alla, bl.a. bostadsrätter med fina innergårdar eller villor med stora tomter.

Kommunikationer

Goda kommunikationer med stadsbussarna nr 7 och nr 4 som tar er ner till centrum och centralstationen dit det även finns fina cykelvägar. Goda anslutningar till påfarten till E4:an och till väg 288.

Fritid och friluftsliv

Gröna Årstaparken bjuder in till umgänge och lek och trevliga Äppellunden ovanför Körvelgatan har fina promenadstråk. En perfekt familjeaktivitet är att besöka Årsta 4H-gård där ni kan träffa på hästar, grisar, getter, kaniner, får, gäss och höns och gårdskatten Trasan. Årsta idrottsplats har fina fotbollsplaner som nyttjas av föreningslivet och de spelsugna bollspelarna. Odlarföreningen Årstablomman ligger placerad mellan Fålhagsleden och Lennakattens järnvägsspår för den odlingsintresserade.

Service

Närservice vid Årsta Centrum med Ica-butik, apotek, frisör, vårdcentral, tobaksbutik, tandläkare och pizzeria. I Årsta bor ni med ett bekvämt avstånd till Gränby Köpcentrum och Gränby Köpstad samt till Boländernas och Fyrislunds handlingsområden.

Skola och barnomsorg

I Årsta finns det gott om förskolor (Kamomillen, Axelina, Lilla academica, Sparrisen, Fasanen, Årstaparkens och Äppellundens). Grundskoleutbildning för elever i årskurs F-5 finns vid Årstaskolan och Ångelstaskolan.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.