Linnégatan 2 F / Centrum / Uppsala

Unik bostad i idylliskt läge intill Fyrisån!

Slutpris
2 850 000 kr
Boarea
68 kvm
Avgift
3 740 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-01-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Linnégatan såldes av oss 2019-01-21. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Linnégatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna fantastiska bostad belägen endast ett stenkast från Fyrisån!

Här bor ni i hjärtat av stadskärnan med ingång till förningens gröna och fridfulla innergård från en av stadens mysiga gågator. I nära anslutning till den ikoniska Järnbron vetter föreningens innergård mot ån, vilket skapar ett lugnt och idylliskt läge mitt i centrala staden! Föreningens åtta bostadshus bestående av elva bostadsrättslägenheter omsluter den gröna innergården vilket skapar en charmig och trivsam atmosfär som bör upplevas på plats!

Denna unika lägenhet präglas av hög standard och exklusiva materialval, likväl som en känsla av ljus och rymd. Delvis genom den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum, men framför allt tack vare de stora takfönstren som i vardagsrummet öppnar upp sig mot himlen och för dagsljuset rakt in i bostaden. När ni kliver in möts ni av en ljus och inbjudande hall med avhängningsmöjlighet samt förvaring i form av garderob. Härifrån nås bostadens helkaklade badrum utrustat med bland annat dusch med vikbar duschvägg, kommod och spegelskåp med plats för förvaring samt tvättmaskin. Längre in i bostaden finner ni det fullutrustade köket med ljusa skåpluckor, vacker stenbänkskiva samt högkvalitativ maskinell utrustning i form av bland annat induktionshäll, inbyggd ugn och mikro samt integrerad diskmaskin, samtliga av fabrikatet Miele. Bostaden rymmer plats för både stor matsalsgrupp, soffgrupp samt övrig möblering. Vidare finns här två sovrum i varierande storlek, båda med goda förvaringsmöjligheter.

Som boende på Linnégatan 2F bor ni ett lugnt, fridfullt och idylliskt läge men samtidigt med stadens puls runt knuten! Här finns ett brett utbud av butiker, restauranger samt caféer. I närheten finner ni även Linnéträdgården. För dig som pendlar når du Uppsala Centralstation inom promenadavstånd.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration