Linnégatan 11A

Linnégatan 11A

Slutpris

2 950 000 kr


Centrum— Uppsala

Linnégatan 11A


Slutpris
2 950 000 kr

Centrum— Uppsala

Unik 1:a i anrika kvarter

På Linnégatan återfinns denna bostadsdröm med anor från tidigt 1900-tal. Här bor du med Linnéträdgården som granne och ett stenkast från Uppsalas stadskärna. I en vacker stenbyggnad från 1910 erbjuds här ett boende utöver det vanliga med generös takhöjd, välbevarade trägolv, stora fönster med handblåsta glas och djupa fönsternischer samt två vackra kakelugnar. Bostaden totalrenoverades 2018-2019 med hög standard och erbjuder ett stilrent kök med utrymme för matplats för större sällskap, ett väl tilltaget och ljust rum som ger plats åt soffa, skrivbord och säng samt ett badrum försett med bl.a. dusch och tvättmaskin. Förvaring erbjuds i flera inbyggda garderober samt ett externt källarförråd.

På den mysiga innergården, mellan träd, buskar och vackra blommor finns en uteplats med trädgårdsmöbler som kan nyttjas av föreningens medlemmar. En lugn och grön oas i centrala Uppsala. Tar ni steget utanför bostadsrättsföreningens fastighet finner ni ett flertal restauranger, caféer och mindre butiker på bekvämt promenadavstånd. Närmsta granne är mysiga Linnéträdgården och till Uppsalas stadskärna är det gång- och cykelavstånd. Likaså till det trevliga årummet. Merparten av stadens universitetsinstitutioner och de populära nationerna nås på Uppsalabons bästa vän - cykeln.

Välkommen till en bostad som bör upplevas på plats!

Vänligen kontakta ansvarig fastighetsmäklare för att boka visning. För att minska risken för smittspridning av viruset covid-19 (Coronaviruset) erbjuds bokade visningar enskilt eller i mindre grupp.


Boarea
55 kvm
Avgift
2 887 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2020-09-22

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Linnégatan såldes av oss 2020-09-22. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Linnégatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.