Luthagsesplanaden 3 A

Luthagsesplanaden 3 A


Främre Luthagen— Uppsala

Luthagsesplanaden 3 AFrämre Luthagen— Uppsala

Ljus 2:a med balkong i attraktiva främre Luthagen!

Med ett attraktivt läge i främre Luthagen precis intill Fyrisån finner ni denna fina 2:a med balkong. Här bor ni med gångavstånd till centrum och pulsen men samtidigt i lugna kvarter.

Bostaden är genomgående ljus och modern i en fin kombination med detaljer från byggåret såsom hög takhöjd, inbyggd generös förvaring i form av djupa platsbyggda garderober från golv till tak med charmiga lås, tidsenliga radiatorer och fönsterbänkar i marmor samt vacker parkett. Köket är renoverat med klassiska vita skåpluckor vilket medför att ni själva enkelt sätter er prägel på rummet med er inredning och er stil. Vardagsrummet kan delas upp i två rum i rummet, till exempel en arbetsplats eller matsal samt en mysig soffhörna med tv. Här nås även bostadens balkong som ger er extra yta under sommaren. I sovrummet går det utmärkt att möblera med en större dubbelsäng och era kläder förvaras praktiskt i den stora skjutdörrsgarderoben. Badrummet erbjuder helkaklade väggar och klinkergolv med duschväggar i glas som enkelt viks in för mer golvyta.

Föreningens medlemmar har tillgång till två tvättstugor (fullt utrustade), bastu, trädgårdsmöbler och utegrillar samt sopsortering. Bostadsrättsinnehavaren disponerar ett externt förråd.

Läget i Främre Luthagen är svårslaget, här beläget på en återvändsgata med utsikt mot Fyrisån har ni det mesta ni kan tänkas behöva inom ett kort promenadavstånd så som restauranger, närlivs, caféer, butiker samt Ekonomikum, ca 10 minuters promenad. Luthagens Livs nås genom endast ca 5 minuters promenad och har öppet fram till 23:00. Utefter Fyrisån kan ni njuta av fina promenadstråk och, om vädret tillåter, ordna en mysig picknick på någon av bryggorna längs med vattnet. Från Luthagsesplanaden 1 finns det goda kommunikationer med stadsbussarna samt fina cykelvägar som tar er vidare runt i Uppsala. Närmaste busshållplats finns i direkt anslutning till bostaden. För den med bil så finns boendeparkering i området.

Varmt välkommen att boka er visning!


Boarea
60 kvm
Avgift
3 521 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 6 (Hiss finns)
Såld
2023-11-10

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Luthagsesplanaden såldes av oss 2023-11-10. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Luthagsesplanaden.

Boka värdering
Adam Lindh
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad