Malma Stenväg 1

Malma Stenväg 1


Norby— Uppsala

Malma Stenväg 1Norby— Uppsala

Väldisponerad gavel 3:a med uthyrningsmöjlighet och p-plats!

Välskött 3:a med balkong i väster, generös takhöjd och härligt ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck! Här bor ni med ett ogenerat läge och till huset hör en mycket fin berså där kan ni umgås, grilla och njuta av varma fina sommarkvällar!

Lägenheten öppnar upp med entré i hall, här får man snabbt en överblick av bostaden som känns inbjudande och ljus med sin generösa takhöjd och slipade trägolv. Trevligt kök inrett med vita klassiska luckor, gott om arbetsytor och förvaring i skåp och lådor. Köket har ett behagligt ljusinsläpp från fönster vid såväl arbetsbänk som den trivsamma matplatsen. Det rymliga vardagsrummet erbjuder plats för både soffgrupp, matplats och tv möbel. Under sommarhalvåret öppnar man lätt upp till den mysiga balkongen i soligt västerläge för en ännu större rumskänsla, här kan ni njuta av solen från lunch och fram till kväll. I bostaden finns också två stora sovrum varav det ena har gott om förvaring i garderober som sträcker sig över ena väggen. Det andra sovrummet ligger i en separat del av bostaden med gott om plats för både säng, soffa och skrivbord samt en praktisk klädkammare. Två våtutrymmen finns också att tillgå, ett helkaklat badrum med dusch och WC samt en praktisk gäst WC.

Möjlighet till uthyrningsdel, det går att sätta upp en vägg i hallen och öppna upp mot en extra befintlig ytterdörr med ingång från trapphuset, se alternativ planlösning.

HSB Brf Malma 30 är en välskött förening där det mesta ingår i avgiften. Som medlem har ni tillgång till ett praktiskt cykelförråd/barnvagnsförråd i källaren. Varje lägenhet har möjlighet att ha sin egen tvättmaskin i tvättstugan i det egna huset och lägenheten disponerar även två rymliga förråd i källaren. En stor gemensam tvättstuga finns på Malma Stenväg 5 och här finns två tvättmaskiner, mattvättmaskin, två torktumlare, torkrum, mangel, strykbräda och strykjärn, utomhus finns tillgång till både torkställning och torkvinda.

Norby är ett mycket populärt område och här finns möjlighet till rekreation och natur, området består av blandad bebyggelse och är beläget sydväst om Uppsalas stadskärna. Här har ni nära både Stadsskogen och det vackra naturreservatet Hågadalen/Nåsten. Närområdet erbjuder god service och ni når stadskärnan med en kort cykeltur eller med de goda busskommunikationerna. 17. Det tar 3min att gå till Svamptorget där det finns ICA, bageri, florist, sushi och pizzeria.

Välkomna på visning av Malma Stenväg 1!


Boarea
77.5 kvm
Avgift
5 053 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 2
Såld
2023-11-29

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Malma Stenväg såldes av oss 2023-11-29. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Malma Stenväg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad