Midsommarvägen 17

Midsommarvägen 17


Gåvsta— Uppsala

Midsommarvägen 17Gåvsta— Uppsala

Idyllisk Villa i omtyckta Rasbo

Varmt välkommen till denna välplanerade villa belägen i omtyckta Gåvsta. Här bor ni i ett lugnt och barnvänligt område med promenadavstånd till förskola, skola samt idrottshall utan att behöva korsa väg och till Uppsala tar du dig snabbt och enkelt med buss eller bil. På tomten finns även en inredd friggebod där gästerna kan husera.

Planlösningen fördelar sig på en välkomnande hall med förvaring vid hatthylla samt i den inbyggda garderoben som gör det lätt att få undan ytterkläder. Bostadens kök är stort och trivsamt med gott om förvaringsmöjligheter samt med plats för ett större matbord i anslutning. Från köket finner ni vardagsrummet där ni med enkelhet möblerar med en soffgrupp samt övrigt möblemang. I vardagsrummet finns det även en öppen spis samt så är det härifrån ni finner utgången till uterummet. På entréplan erbjuds det för övrigt två sovrum i varierande storlek samt en helkaklad WC med förvaringsmöjligheter i ett vägghängt skåp. Tar ni trappen ner till källaren så kommer ni direkt ned till hallen som leder er vidare in i pannrummet där vedpannan står som värmer upp det vattenburna radiatorsystemet. I anslutning till pannrummet så finner ni duschrummet samt tvättstugan som är utrustad med både tvättmaskin och torktumlare. Sist men inte minst så erbjuder källaren ett stort och rymligt sovrum som även går att använda som hobbyrum samt så finns där 2st förrådsutrymmen i form av en matkällare och ett vanligt förråd.

Denna bostad genomgick under 2010 en större renovering som innefattade renovering av hela övervåningen, köksrenovering, WC renoverades, alla ytskikt renoverades, nya parkettgolv sattes in samt ett uterum byggdes. I samband med detta byttes även alla fönster till 3-glas isolerfönster, fasaden tilläggsisolerades, alla el och avloppsstammar byttes.

I närområdet finns Gåvsta skola (Åk F-9), förskola, idrottshall med mycket aktiviteter och ett välbesökt elljusspår. Via cykel - och gångvägen nås även en populär restaurang och godisbutik med generösa öppettider. Här bor ni inte bara i ett naturnära läge, utan även med nära kommunikation in till Uppsala via täta bussavgångar och via länsväg 288 tar ni er smidigt in till både E4:an och Gränby centrum på ca 15 minuter - nära till shopping och perfekt för pendlaren!

Varmt välkommen att boka just din visning!


Boarea/biarea
77/74 kvm
Driftkostnad
34 100 kr/år
Tomtarea
1 464 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2024-02-20

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på Midsommarvägen såldes av oss 2024-02-20. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Midsommarvägen.

Boka värdering

Dennis Sjöberg

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.