Nöthårsvägen 26 / Nåntuna / Uppsala

Genomgående fint hus med helkaklat badrum - Stor inglasad altan - Fjärrvärme

Slutpris
3 475 000 kr
Boarea/biarea
77/20 kvm
Driftkostnad
29 114 kr/år
Tomtarea
367 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2017-03-14
Bostaden är såld!

Denna villa på Nöthårsvägen såldes av oss 2017-03-14. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Nöthårsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Nåntuna är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett genomgående fint boende med ekparkett och ljusa fina tapeter samt helkaklat badrum. Huset, med sina 77 kvm, har de senaste åren genomgått helrenovering av ytskikten med nya golv och tapeter. Köket har förnyats med nytt kakel, nya skåpluckor, uppdaterade vitvaror samt nya bänkskivor. Badrummet, med kakel och klinker, har tvättmaskin och torktumlare samt duschhörna med infällbara duschväggar av glas. Vardagsrummet är väl tilltaget och rymmer både TV-möbler och soffgrupp samt matsalsmöbler. Båda sovrummen vetter mot den lummiga baksidan, det ena rummet har fyra inbyggda garderober och utgång till den inglasade altanen.

Huset är i gott skick med flertalet renoveringar och underhåll som genomförts de senaste åren. Nya 3-glasfönster, nya takfönster samt nya dörrar (ytterdörr samt altandörr) från 2013. Ny jordfelsbrytare och helkaklat badrum från 2011. Den stora och inglasade altanen uppfördes 2007. Köket renoverades och fasaden målades om 2006 och fjärrvärmeväxlaren byttes ut 2002.

I dagsläget passar huset perfekt för den lilla familjen eller äldre paret som vill flytta från den stora villan. Är detta ett perfekt läge för Er men det saknas utrymme? Flertalet av grannarna i området har byggt ut på vinden till fördel för fler sovrum alternativt byggt ut mot baksidan. Detta boende på lugn återvändsgata passar de allra flesta. På den insynsskyddade baksidan finns utrymme för egna odlingar och bakom häcken hittar ni en allmänning för t ex fotbollsspel och lek. På husets framsida finns en asfalterad uppfart med plats för två bilar varav en under tak/carport.

Anslutet till fiber via Uppsala stadsnät.

Välkommen på visning, välkommen hem!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration