Petterslundsgatan 22 A

Petterslundsgatan 22 A

Slutpris

2 825 000 kr


Fålhagen— Uppsala

Petterslundsgatan 22 A


Slutpris
2 825 000 kr

Fålhagen— Uppsala

Stor 3:a med balkong!

På Petterslundsgatan 22A finner ni denna rymliga 3:a med balkong i sydostläge.

Lägenhetens planlösning fördelar sig på entré i hall som erbjuder gott om förvaring i fyra garderober och klädkammare, ett kök inrett med träluckor och full maskinell utrustning med matplats för 6 personer samt ett stamrenoverat och helkaklat badrum med golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Vidare finner ni två sovrum varav det ena är väl tilltaget och har ingång från både vardagsrum och kök vilket gör det möjligt att dela av rummet till två för att få till ett halvrum lämpligt som arbetsrum eller liknande. Via det andra sovrummet nås balkongen där ni kan njuta av sol från morgon till eftermiddag. Det rymliga vardagsrummet har ett stort fönsterparti som ger gott om ljusinsläpp i hela lägenheten och här finns plats för såväl soffa som matsalsgrupp.

Brf Duvan är en stabil bostadsrättsförening med flertalet stora renoveringar gjorda såsom t ex stamrenovering, tak och fönsterbyte samt installation av bergvärme och FTX-ventilation. Det finns flera gemensamma utrymmen som fritt kan användas av föreningens medlemmar, t ex tvättstugor, hobbyrum och cykelrum. Föreningens medlemmar har även tillgång till en mycket trevlig och grönskande innergård med lekplats, flera sittgrupper samt grillar att tillgå i ett trafikfritt och skyddat läge. Föreningen har tecknat ett kollektivt bredbandsavtal (250/100 Mbit/s) till en fördelaktig kostnad om 165 kr/mån. Utöver detta har man gemensam el som avläses och faktureras månadsvis. God tillgång på bilplatser, både i carport eller varm- och kallgarage.

En av flera anledningar till att så många tycker om och väljer att bo i Fålhagen är enkelheten och det praktiska i att bo centralt i kombination med att bo i ett lugnt och trivsamt område.
Det centrala läget ger dig närhet till flertalet gym, mataffären Willys, Vaksala torg, S:t Göransparken och Kvarnengallerian med serviceutbud som apotek, systembolag, välsorterad livsmedelsaffär, frisör och restauranger. Uppsala konsert och kongress finns också det inom bekvämt promenadavstånd.
Som boende på Petterslundsgatan 22A når du Resecentrum med en kort promenad vilket gör denna bostad alldeles utmärkt även för pendlaren. För dig som pendlar med bil tar du dig enkelt till E4:ans bägge påfarter via närliggande Tycho Hedéns väg.

På grund av den rådande situationen med Coronaviruset, erbjuder vi bokade visningar i mindre grupp eller enskild, för att minska risken för smittspridning.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
86.6 kvm
Avgift
4 850 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2021-03-18

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Petterslundsgatan såldes av oss 2021-03-18. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Petterslundsgatan.

Boka värdering

Katarina Wiksell

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.