Portalgatan 75

Portalgatan 75

Slutpris

1 910 000 kr


Kapellgärdet— Uppsala

Portalgatan 75


Slutpris
1 910 000 kr

Kapellgärdet— Uppsala

Välplanerad 1,5:a med stor uteplats mot innergård!

I omtyckta Kapellgärdet finner ni denna välplanerade 1,5:a med stor uteplats mot trevlig innergård!

Bostaden återfinns på markplan och erbjuder ett fullt utrustat arbetskök med goda förvaringsmöjligheter, ett vardagsrum som inrymmer både matplats och soffa samt utgång till den rymliga uteplatsen i söderläge mot trevlig innergård. Sovalkoven med ljusinsläpp från mindre fönster rymmer en 1,20-säng, ett sängbord och har även praktisk förvaring i tre garderober. Det helkaklade badrummet är utrustat med dusch, handdukstork och praktisk extra förvaring i vägghängda skåp.

Brf Pedalen är en välmående förening med 156 st lägenheter. Som boende i föreningen erbjuds flertalet gemensamma utrymmen såsom tvättstugor, ett övernattningsrum för medlemmarnas besökare, cykel/barnvagnsförråd, garage och en grönskande innergård med både grillplats och pergola, här är lätt att trivas!

På Portalgatan 75 bor ni lugnt men ändå centralt med promenadavstånd till Uppsalas stadskärna med all dess utbud och Resecentrum för dig som pendlar. I närheten finner ni även frisör, närlivsbutik och gym. Med en kort promenad når ni Uppsala Konsert och Kongress, Vaksala Torg och gallerian Kvarnen. Här finns apotek, systembolag och välsorterad mataffär, restauranger mm. I närområdet finns stadsdelsparken, Kapellgärdsparken, som rustats upp för både unga och gamla. På cykel tar man sig snabbt till både Fyrishov och Röbo med sköna motionsspår och fina promenadstigar till Gamla Uppsala.


Boarea
41 kvm
Avgift
2 504 kr/mån
Rum
1,5 rum
Våning
1 av 6 (Hiss finns)
Såld
2021-02-04

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Portalgatan såldes av oss 2021-02-04. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Portalgatan.

Boka värdering

Katarina Wiksell

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.