Portalgatan 4  F

Portalgatan 4 F

Slutpris

2 700 000 kr


Kapellgärdet— Uppsala

Portalgatan 4 F


Slutpris
2 700 000 kr

Kapellgärdet— Uppsala

Rymlig trea i öppen planlösning med balkong och generös uteplats.

Rymlig trea med härligt ljusinflöde med uteplats och balkong i två väderstreck. Lägenheten håller en hög och modern standard med smakfulla materialval och genomgående parkettgolv. Den generösa boarean om 81 kvm fördelas över en rymlig hall, två sovrum, ljust och luftigt vardagsrum med utgång till balkong, badrum inrett med tvättmaskin och torktumlare, välutrustat kök med ordentlig matplats för 6-8 personer samt ett rum som kan inredas som både walk in closet eller förråd. Den generösa uteplatsen har utgång från ena sovrummet och vetter ut mot föreningens trevliga innergård. Balkongen nås från köket och ligger i perfekt sydvästläge för att kunna avnjuta kvällssolen.

Hissen går ända ned till varmgaraget under huset. I månadsavgiften ingår värme, vatten, TV, bredband och telefoni via Telia Triple-Play samt bostadsrättstilläggsförsäkring. Föreningen har en grön och skyddad innergård med gräsmatta, bänkar och bord samt en fin lekplats för de små. Lägenhetsinnehavaren disponerar ett rymligt källarförråd.

Populära Kapellgärdet ligger bara några minuters promenad från restauranger och butiker, bland annat det populära affärshuset Kvarnen som erbjuder allt från matvaror till apotek och systembolag. Kapellgärdet är också omgivet av grönområden och närhet till Fyrisån. Närhet till Fyrishov med sin träningsanläggning och simhall, och Röbo med sin populära löpslinga. För den som pendlar med bil finns smidig anslutning till E4:an, medan cykelvägarna gör det enkelt att ta sig in till citykärnan.


Varmt välkommen på visning!


Boarea
81 kvm
Avgift
5 141 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 6 (Hiss finns)
Såld
2023-10-18

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Portalgatan såldes av oss 2023-10-18. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Portalgatan.

Boka värdering

Edvin Nicholls

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.