Råbyvägen 36 A

Råbyvägen 36 A

Slutpris

2 360 000 kr


Kapellgärdet— Uppsala

Råbyvägen 36 A


Slutpris
2 360 000 kr

Kapellgärdet— Uppsala

Ljus gaveltrea med två balkonger!

Välkommen till denna ljusa, trivsamma gavel 3:a om 77,5 m² på Råbyvägen 36 A. Här bor ni i en modern och rymlig lägenhet som har en välkomnande hall med ett rymligt förråd i anslutning. Lägenhetens två sovrum ligger på varsin sida av vardagsrummet. Det större sovrummet har gott om förvaring i form av garderobsvägg medans det mindre har plats för säng, skrivbord och en garderob. I vardagsrum och kök har ni stora fönster som ger mycket ljus och här har ni även utgång till bostadens två balkonger! Köket är fullutrustat och har gott om arbetsyta och förvaring. Bredvid köket har ni en middagsdel som rymmer ett bord för ca 8 personer. Från vardagsrummet når ni bostadens ena balkong med utsikt på sidogatan och från middagsdelen har ni bostadens andra balkong som är inglasad och vetter mot Råbyvägen. Badrummet är helkaklat i grått och vitt och är utrustat med duschhörna med vikbara glasdörrar, handfat med kommod, handdukstork, golvvärme, tvättmaskin och torktumlare, praktisk arbetsbänk samt gott om skåpsförvaring.

I Brf Jaktfalken har ni en grön innergård med gemensam grill, cykelförråd, gemensamhetslokal och garage med 45 parkeringsplatser. Fastigheten stod klar under 2014 och har 65 lägenheter, från 1-5 ROK, samt en affärslokal där det i nuläget finns en pizzeria och ca 100 meter bort har ni flera restauranger och butiker, bland annat en blomsteraffär, MyWay och en godisaffär. Alldeles i närheten finns bl.a. Kapellgärdsparken med stora grönytor och redskap för lek och träning. Inom promenadavstånd ligger även Kvarnen, en galleria med service så som Apotek, Frisör, Systembolag, ICA och resturanger. Här bor du även nära city, endast ca 10 minuters cykelavstånd till Resecentrum och citys stora utbud av butiker och restauranger men även nära Gränbystadens fulla utbud av allt du kan önska dig i butiksväg.

Välkommen hem!


Boarea
77.5 kvm
Avgift
4 437 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2021-01-18

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Råbyvägen såldes av oss 2021-01-18. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Råbyvägen.

Boka värdering
Gabriella Fridh, ansvarig mäklare i Uppsala & Knivsta

Gabriella Fridh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.