Råbyvägen 72

Råbyvägen 72

Slutpris

2 520 000 kr


Kvarngärdet— Uppsala

Råbyvägen 72


Slutpris
2 520 000 kr

Kvarngärdet— Uppsala

Stor 2:a högst upp med balkong i fritt läge!

Högst upp i huset hittar ni denna stora 2:a med balkong mot innergården i ett fritt läge. Detta är en av områdets kanske bästa tvåor med stort kök och ett härligt badrum med egna tvättmöjligheter. Här bor man med närhet till både city och Gränby Centrum men även till rekreation som grönområden och idrottsanläggningar.

Öppna upp entrédörren och kliv in i den mysiga hallen med målade väggar i vitt och harmoniskt grönt samt vitpigmenterad askparkett som fortsätter in i resten av lägenheten. Här finns gott om förvaring i form av både hatthylla och garderober. Vidare in i bostaden kommer ni till köket som känns modernt med sina mörkgrå luckor som fint kombineras med rostfria vitvaror och detaljer i vitt. Här inne får ni rymligt plats för ett större matbord så ni kan sitta många och njuta av goda middagar. Vardagsrummet erbjuder utgång till balkongen som har en fri härlig utsikt över Uppsalas takåsar och sovrummet är väl tilltaget i storlek och i de två garderoberna får ni plats med era kläder och accessoarer utan problem. Badrummet är självklart helkaklat med duschväggar och har även en praktisk kombimaskin som både tvättar och torkar era kläder.

Utanför entrédörren finner du två restauranger och en liten bit bort ICA-butik samt två olika gym. Råbyvägen har växt fram till ett modernt och trivsamt nytt område med närhet till Gränbyparkens stora grönområden och lekplatser samt inte minst Gränby Centrum och Gränbystaden. I närområdet finns även skola, förskola, 4H-gård och idrottsarenor som UTK, IFU Arena, Gränby Ishall mm.

Med anledning av covid-19 håller vi endast bokade visningar, varmt välkomna!


Boarea
68 kvm
Avgift
3 623 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
6 av 6 (Hiss finns)
Såld
2022-01-21

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Råbyvägen såldes av oss 2022-01-21. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Råbyvägen.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.