Ritargatan 5

Ritargatan 5


Salabacke— Uppsala

Ritargatan 5



Salabacke— Uppsala

Renoveringsdröm i original med balkong i högt läge!

Välkommen till denna renoveringsdröm bevarad i sitt originalskick. Här i denna välplanerade 3:a om 78,6kvm med balkong i högt läge och utsikt över Uppsala stad finns alla möjligheter till ett nytt drömhem. Här bor ni i en ekonomiskt stabil förening med låg avgift och en belåning om enbart 2112kr/kvm.

Bostadens planlösning erbjuder idag en möblerbar hall med förvaring i garderob samt en stor klädkammare i anslutning för extra förvaring. Till vänster från hallen sett når ni sedan den mer privata delen av lägenheten med de två sovrummen och även det helkaklade badrummet som renoverades under 2019. Badrummet har förövrigt även förberett för tvättmaskin för enkel installation. Bostadens kök är i original och har plats för ett matbord samt har gott om bänkyta för bakning och matlagning. Vardagsrummet har stora sociala öppna ytor och det går med enkelhet att möblera med både ett matbord samt soffgrupp. Från vardagsrummet når ni sedan bostadens balkong med en fantastisk utsikt över Uppsala stad.

Brf Vinkelhaken är en stabil och välskött föreningen med en belåning på så lite som 2 112 kr/m² (-22). Föreningen har utfört flertalet större renoveringar så som fönster, tvättstuga, tak, vatten- och avloppsstammar och ventilation. I föreningen finns bastu med relax, träningsrum, cykelrum, tvättstuga och en grovtvättstuga. Bostadsrättsinnehavaren disponerar ett rymligt källarförråd i samma byggnad.

På Ritargatan bor ni med kort promenadavstånd till Gränbystaden som erbjuder all tänkbar service. Utmed Vaksalagatan går stadsbussarna tätt och det är enkelt att ta sig ner till stan både via buss eller cykel. För bilpendlaren är det nära till E4:ans norra avfart. En perfekt lägenhet för dig som söker ett bekvämt och trivsamt boende med extremt goda pendlingsmöjligheter.

Varmt välkomna att boka visning!


Boarea
78.6 kvm
Avgift
3 735 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
4 av 9 (Hiss finns)
Såld
2023-11-16

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Ritargatan såldes av oss 2023-11-16. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Ritargatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad