Rosendalsvägen 20 / Rosendal / Uppsala

Rymlig 1:a i gavelläge med balkong!

Slutpris
1 800 000 kr
Boarea
43.5 kvm
Avgift
2 637 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
4 (Hiss finns)
Såld
2020-09-29
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Rosendalsvägen såldes av oss 2020-09-29. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Rosendalsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rosendal är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Bostaden är högt belägen med mycket ljusinsläpp från fönster i två väderstreck och med fantastiskt bra läge alldeles intill Stadsskogen och gångavstånd till Universitetets olika institutioner, bl a BMC, Ångströmslaboratoriet och Akademiska sjukhuset. Lägenheten har genomgående ekparkettgolv, klinkergolv och ljust målade väggar, gott om förvaring i skjutdörrsgarderober, dessutom tillkommer ett källarförråd.

Bostaden är mycket välplanerad och erbjuder en ljus hall med goda förvaringsmöjligheter. Helkaklat och snyggt badrum med mörka klinkergolv och vita kakelplattor på vägg, dusch med glasdörrar och kombimaskin för tvätt och tumling. Fint kök med bra förvaring och med alla bekvämliga funktionaliteter som kan önskas som t.ex. spishäll, inbyggd ugn och micro samt diskmaskin. Intill köket finns plats för matgrupp. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum där du får plats med både säng och soffgrupp. Från vardagsrummet når du den härliga balkongen om 7 kvm.

Säljaren lämnar en hel del inventarier, som möjliggör att inflyttningen kan ske snabbt!

Här bor du med naturen utanför dörren men samtidigt inte alls långt ifrån Uppsalas stadskärna, som du smidigt når med stadsbuss. I Rosendal finns all möjlig service som bl.a. ICA, USIF, tennis- och paddelbanor, restauranger, bank och apotek.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Rosendal

Rosendal är ett nytt bostadsområde beläget i ett naturskönt område i södra Uppsala. Här välkomnas ni av en härlig mix av bostäder, handel och service. Rosendal har ett bekvämt läge till universitetsanknuten verksamhet med campuskaraktär samt värdefulla park- och naturområden. Här bor ni i ett grönskande läge med Uppsala Centrum på kort cykel och promenadavstånd.

Kommunikation

Närhet till goda bussförbindelser längst med Vårdsätravägen där flera busslinjer trafikerar. I Rosendal bor du på gång och cykelavstånd till Uppsalas stadskärna (ca 10 minuter) med all service du kan tänka dig.

Fritid och friluftsliv

Granne med Rosendal finner ni omtyckta Stadsskogen som ger möjlighet till härliga promenader. Stadsskogen är ett stort parkområde som upplevs som en blandskog. I området finns mycket goda möjligheter till ett aktivt ute- och friluftsliv. Här kan ni utöva löpning, utegym, svampplockning, vandring och barnaktiviteter samt på vintern åka längdskidor i elljusspåret. I närheten finns även en omtyckt frisbeegolfbana och man tar sig snabbt till Studenternas för skridskoåkning på vintern.

Service

I Rosendal bor ni med flertalet aktiviteter runt knuten - här finns något för alla! I den nya aktivitetsparken finns basketplan, paddelbanor och löparbana. Närmsta Gym finner ni i USIF Arena och likaså tennis samt squash. ICA Rosendal och ett flertal restauranger finns i området.

Skola och barnomsorg

Flera förskolor finns i området och de har både privat och kommunal regi. Närmsta förskola/grundskola är Liten lär och Malmaskolan. På kort avstånd har ni bland annat BMC, Ångströmslaboratoriet och SLU samt flertalet skolor längst med Dag Hammarskjölds Väg.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.