Siktargatan 12

Siktargatan 12

Slutpris

3 740 000 kr


Kungsängen— Uppsala

Siktargatan 12


Slutpris
3 740 000 kr

Kungsängen— Uppsala

Skyddad altan mot innergården och balkong mot den fina Mjölnarparken

4:a med två fina uteplatser, en stor altan fint omgiven av vackra växter, en balkong med kvällssol och fritt läge mot den gröna Mjölnarparken. Belägen en halv trappa upp med hiss både från markplan och garage. Lägenheten rymmer tre sovrum, kök, vardagsrum, gäst-wc och badrum med tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten har en ovanligt flexibel planlösning då antalet rum kan varieras. Den ritades ursprungligen som en 4:a men gjordes vid nybyggnationen om till en 3:a där vardagsrummet låg i fil med sovrummet som blev lämpligt som matsal och med de båda uteplatserna på vardera sidan. Nuvarande ägare återställde lägenheten till en 4:a fast nu med en bred skjutdörrsvägg som möjliggör alternerande mellan rymd och avskildhet. Perfekt för paret med barn på väg eller som fått sitt första och som vill ha en lägenhet "att växa i" och som går att omställa istället för att behöva flytta när barnen blir fler eller större. Alla tre sovrummen är belägna mot den lugna innergården. Hallen har goda förvaringsmöjligheter med garderober och klädkammare. Balkongen har kvällssol och altanen har sol från morgon till eftermiddagen. Altanen har dessutom ett staketomslutet tralldäck, egna planteringar och grind ut till den skyddade innergården vilket skapar känslan av att ha en egen tomt. Lägenheten är tilldelad ett förråd i källaren och ett extra förråd i trapphuset på samma plan som lägenheten. Det är knappa 400 m till Willys och dryga 500 m till tågperrongen. Med 10 min promenad norrut nås stadskärnan och med 10 min promenad söderut nås det lugna naturreservatet Årike Fyris med rikt fågel- och djurliv.


Boarea
93 kvm
Avgift
5 446 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 6 (Hiss finns)
Såld
2020-09-11

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.