Siktargatan 12 / Kungsängen / Uppsala

Skyddad altan mot innergården och balkong mot den fina Mjölnarparken

Slutpris
3 740 000 kr
Boarea
93 kvm
Avgift
5 446 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 6 (Hiss finns)
Såld
2020-09-11
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Siktargatan såldes av oss 2020-09-11. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Siktargatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsängen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

4:a med två fina uteplatser, en stor altan fint omgiven av vackra växter, en balkong med kvällssol och fritt läge mot den gröna Mjölnarparken. Belägen en halv trappa upp med hiss både från markplan och garage. Lägenheten rymmer tre sovrum, kök, vardagsrum, gäst-wc och badrum med tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten har en ovanligt flexibel planlösning då antalet rum kan varieras. Den ritades ursprungligen som en 4:a men gjordes vid nybyggnationen om till en 3:a där vardagsrummet låg i fil med sovrummet som blev lämpligt som matsal och med de båda uteplatserna på vardera sidan. Nuvarande ägare återställde lägenheten till en 4:a fast nu med en bred skjutdörrsvägg som möjliggör alternerande mellan rymd och avskildhet. Perfekt för paret med barn på väg eller som fått sitt första och som vill ha en lägenhet "att växa i" och som går att omställa istället för att behöva flytta när barnen blir fler eller större. Alla tre sovrummen är belägna mot den lugna innergården. Hallen har goda förvaringsmöjligheter med garderober och klädkammare. Balkongen har kvällssol och altanen har sol från morgon till eftermiddagen. Altanen har dessutom ett staketomslutet tralldäck, egna planteringar och grind ut till den skyddade innergården vilket skapar känslan av att ha en egen tomt. Lägenheten är tilldelad ett förråd i källaren och ett extra förråd i trapphuset på samma plan som lägenheten. Det är knappa 400 m till Willys och dryga 500 m till tågperrongen. Med 10 min promenad norrut nås stadskärnan och med 10 min promenad söderut nås det lugna naturreservatet Årike Fyris med rikt fågel- och djurliv.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.