Skyttelgatan 1

Skyttelgatan 1

Slutpris

3 795 000 kr


Kungsängen— Uppsala

Skyttelgatan 1


Slutpris
3 795 000 kr

Kungsängen— Uppsala

4:a med inglasad balkong vid Anna Petrus park!

På Skyttelgatan 1 finner ni denna välplanerade 4:a med modern planlösning, belägen på första våningen med stor inglasad balkong i fint söderläge. Lägenheten erbjuder en hall med förvaring i skjutdörrsgarderob, vardagsrum och kök i öppen planlösning och access till lägenhetens balkong. Tack vare inglasningen på balkongen fungerar denna som ett extra rum från tidig vår till sen höst. Läget vid Anna Petrus park bidrar till att lägenheten upplevs som ännu ljusare och fri från insyn. Vidare finner ni tre bra sovrum, varav två vetter mot gården. Utöver det finns ett väl tilltaget badrum med badkar samt en separat gästtoalett.

Brf Åsikten 2 består av 72 lägenheter upplåtna med bostadsrätt. I källaren finns 66 garageplatser och i dagsläget finns lediga p-platser.

Det stadsnära läget ger tillgång till härliga promenadstråk utmed Fyrisån, naturreservatet Kungsängen och vår vackra stadspark. Som boende på Skyttelgatan bor ni centralt med utmärkt pendlarläge då Resecentrum ligger inom kort promenadavstånd. I närområdet finner ni bland annat en stor matbutik med generösa öppettider och postombud, en förskola, ett flertal restauranger, gym och salonger samt att Uppsalas stadskärna, med allt vad denna erbjuder, nås genom en kort promenad. Alldeles invid lägenheten ligger populära Anna Petrus park med lek för både yngre och äldre barn. Utöver detta finns Mjölnarparken och via Hamnspången kan ni ta er över till Stadsträdgården och friluftsteatern Parksnäckan. Inom gång- och cykelavstånd når ni även Studenternas IP där en mängd idrottsevenemang arrangeras.


Boarea
96 kvm
Avgift
4 909 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
BV (Hiss finns)
Såld
2021-06-22

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Skyttelgatan såldes av oss 2021-06-22. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Skyttelgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.