Smålandsvägen 2

Smålandsvägen 2

Slutpris

1 750 000 kr


Sävja— Uppsala

Smålandsvägen 2


Slutpris
1 750 000 kr

Sävja— Uppsala

Naturnära lägenhet med stor uteplats i radhus-känsla!

Välkommen till Sävja och Smålandsvägen 2 beläget i närheten av fridfulla naturreservatet Lunsen. Här bor du i ett mycket barnvänligt och grönt område med stora innergårdar och med närhet till service, skola, idrottsanläggningar och fantastiska svamp- bär- och strövområden. Kommunikationerna in till city är mycket goda. Gillar du att cykla, finns en fin och skyddad cykelväg in till city!

När ni kliver in i bostaden möts ni av en djup hall med gott om förvaring. Till höger ligger bostadens två sovrum som bägge är väl tilltagna. Åt vänster från hallen finns först en rymlig klädkammare med möjlighet till flertalet olika användningsområden.

Rakt igenom bostaden möts ni av ett renoverat kök i modern stil med gott om ljusinsläpp. Bredvid ligger bostadens rymliga vardagsrum med fönster i flera väderstreck. Från vardagsrummet nås bostadens uteplats som gör denna bostad speciell. Här kan ni njuta av sommaren med grill, loungemöbler och goda vänner.

Smålandsvägen återfinns i naturnära Sävja, omfamnad av äldre blandskog och området präglas framför allt av sin närhet till naturen med gott om gröna ytor mellan bostadshusen och närhet till både kolonilotter och utegym. Granne med bostaden finner ni Lunsen med dess naturreservat och vandringsleder.

Vidare erbjuder Sävja god service i form av matbutik, apotek, café och ett flertal förskolor samt en skola för årskurs F-9. Dessutom erbjuds goda förbindelser med bil, buss och cykel till Uppsalas stadskärna, bl.a. finns en fin cykelväg, buss med täta avgångar samt smidig påfart till E4:an.

Välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information om bostaden!


Boarea
78.7 kvm
Avgift
6 140 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 4
Såld
2024-06-09

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Smålandsvägen såldes av oss 2024-06-09. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Smålandsvägen.

Boka värdering

William Skage

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.