Smedsbylegatan 14

Smedsbylegatan 14

Slutpris

3 475 000 kr


Fålhagen— Uppsala

Smedsbylegatan 14


Slutpris
3 475 000 kr

Fålhagen— Uppsala

Unik etagelägenhet i Fålhagens populära villakvarter!

Med lugnt läge i Fålhagens omtyckta villakvarter finner ni denna väldisponerade etagelägenhet som med sin fyra sovrum och två badrum ger utrymme för hela familjen att trivas! Bostaden erbjuder en väl tilltagen balkong med västligt läge som vetter mot föreningens stora och öppna gård med Uppsalas stadskärna som bakgrund. Med Fålhagens villor som närmsta granne på ena sidan och föreningens gård på den andra bor ni här utan insyn och kan njuta av ett rikligt ljusinsläpp i hela bostaden.

Planlösningen fördelar sig på två plan där entréplan erbjuder en möblerbar hall med goda förvaringsmöjligheter i form av klädkammare, ett ljust och välutrustat kök med utrymme för matplats för 4-6 personer invid fönster, ett helkalkat badrum, två sovrum och vardagsrum med vacker utsikt över föreningens gård. På det övre planet där ni finner två sovrum samt ytterligare ett helkaklat badrum ges en ljus och rymlig känsla tack vare flertalet takfönster.

Brf Backsippan är en välskött förening där flera större renoveringar så som stamrenovering (-14), fönsterbyte (-19), tak- och fasadrenovering är utförda. Här erbjuds gemensamma utrymmen så som tvättstuga, bastu, gym, hobbyrum, föreningslokal med övernattningsmöjligheter mm. Ute på gården finns en pergola med sittplatser och grill.

Som boende på Smedsbylegatan har ni ett perfekt pendlarläge med ca 10 minuters promenad till Resecentrums södra entré där pendel- och fjärrtåg avgår med täta intervaller till Stockholm, Gävle, Sala m fl. För bilpendlaren är det nära till E4:ans södra påfart via Tycho Hedéns väg. Inom promenadavstånd finner ni Vaksala torg med levande torghandel och loppis på lördagar, affärshuset Kvarnen som erbjuder all tänkbar service, en större livsmedelsaffär, restauranger, frisersalonger med mera. Ta en kort promenad till stadskärnan och dess utbud eller till de grönområden som finns i närheten såsom Vallbydungen, Bergsbrunnaparken och Frodeparken. I närområdet finns flertalet skolor och förskolor.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
102 kvm
Avgift
6 483 kr/mån
Rum
4,5 rum (3 sovrum)
Våning
2+3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-03-18

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Smedsbylegatan såldes av oss 2020-03-18. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Smedsbylegatan.

Boka värdering

Katarina Wiksell

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Adam Lindh

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.