Soldathemsvägen 3

Soldathemsvägen 3

Slutpris

3 700 000 kr


Rosendal— Uppsala

Soldathemsvägen 3


Slutpris
3 700 000 kr

Rosendal— Uppsala

Stilren 3:a i populära Grindstugan med stor balkong i högt läge!

Inom kort välkomnas ni till denna välplanerade och moderna trerummare belägen på våning 5. Som boende i föreningen har ni tillgång till bland annat gemensam takterrass på 300 m², vinkällare med tillredningskök och eget vinskåp samt två orangerier. Lägenheterna värms upp via bergvärme!

Denna rymliga trerummare i Norra Rosendal är inredd med genomgående ljusa parkettgolv och väggar med gott om ljusinsläpp från stora fönsterpartier! Från den praktiska hallen med stilrent klinkergolv nås det modernt inredda köket. Köket är fullutrustat och erbjuder även fullstor och rostfri kyl och frys. Trevligt burspråk med fönster från golv till tak och utsikt mot grönska. Vardagsrummet möbleras med lätthet med soffa, tv-möbel och även separat fåtölj/matgrupp. Balkongen nås från både vardagsrummet och master bedroom och erbjuder högt läge som känns ombonad med trätrall och praktiskt förråd. Det större sovrummet finner ni intill vardagsrummet och är inrett med skjutdörrsgarderober, plats finns även för dubbelsäng, sängbord och ytterligare förvaring. Det mindre sovrummet i anslutning till hallen har plats för säng, sängbord samt skrivbord. Även här erbjuds förvaring via skjutdörrsgarderober! Lägenheten är dessutom utrustad med både badrum och Gäst-WC för extra komfort! Båda utrymmena är självklart helkaklade och badrummet är utrustat med bland annat takdusch samt tvättmaskin och torktumlare!

I bostadsrättsföreningen finns ett miljötänk med solceller på taket, smart bergvärme med grön energi och sedumtak för en hållbar miljö. Medlemmarna har sociala gemensamma utrymmen så som takterrass på 300 kvadratmeter med odlingar och grillplats. I vinkällaren kan ni förvara era vinflaskor i låsbara vinskåp som rymmer upp till 42 flaskor per bostad, detta är också en gemensam festlokal utrustat med tillredningskök och RWC. För den odlingsintresserade finns två orangerier högst upp i huset och utöver detta finns också en vacker bastu med loungeyta och badrum.

Här bor ni med närhet till stadspuls och gröna naturområden. Bostaden ligger i nära anslutning till BMC, Ångström, SLU och Akademiska sjukhuset. Läget ger er bra cykelvägar och täta bussavgångar. I Rosendal finns bland annat ICA, Hemköp, sushirestaurang och ett stort utbud av gym och träningsmöjligheter.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!


Boarea
84 kvm
Avgift
4 196 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
5 av 7 (Hiss finns)
Såld
2023-06-07

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Soldathemsvägen såldes av oss 2023-06-07. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Soldathemsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.