Sparrisgatan 7 B

Sparrisgatan 7 B

Slutpris

2 510 000 kr


Årsta— Uppsala

Sparrisgatan 7 B


Slutpris
2 510 000 kr

Årsta— Uppsala

Nyrenoverad 3:a med inglasad balkong!

Välkommen till Sparrisgatan 7 B och denna nyrenoverade 3:a! Lägenheten är belägen på gavel med ljusinsläpp från tre väderstreck. Här har ingen renovering lämnats åt slumpen - här är materialvalen noggrant utvalda i form av vitpigmenterad ekparkett, genomgående vitmålade ytskikt, kök i öppen planlösning och ett badrum med hotellkänsla.

Planlösningen fördelar sig på ett rymligt vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen. Balkongen ger er funktionen av ett extrarum under sommarhalvåret. Vidare finner ni ett stilfullt kök med grå spegelluckor, dekorativa vitrinskåp och mycket förvaring. Köket är utrustat med kyl/frys, diskmaskin, spishäll, fläkt och inbyggd mikro och ugn. Lägenheten erbjuder två stycken sovrum i olika storlekar. Badrummet är rymligt och är utrustat med duschväggar och spotlights i tak. Här är badrummet förberett för tvättmaskin.

Årsta är ett populärt område med bra kommunikationer nära E4:an och cykelavstånd till Resecentrum och Uppsalas stadskärna. Till Gränby Centrum, med all dess service såsom apotek, mataffärer, detaljhandel och restauranger, är det gångavstånd. För dig som uppskattar att vistas i naturen har både Årsta och grannområdet Salabacke flertalet fina parker att erbjuda. I Årsta finns även ett uppskattat utegym.

Missa inte chansen att förvärva denna lägenhet - Välkommen på visning!


Boarea
73 kvm
Avgift
2 698 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2021-05-06

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Sparrisgatan såldes av oss 2021-05-06. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Sparrisgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.